Vijf AW18-trends vertaald naar lingerie

Vijf AW18-trends vertaald naar lingerie

Marie Jo – Created for living and loving - refereert deze winter op scherpzinnige wijze naar haar roots, maar volgt eveneens het modebeeld. Het favoriete lingeriemerk van de Belgen brengt vijf AW18-catwalktrends die zich deze winter vertalen naar lingerie en terecht komen in de lingerielade.

Bloemendessins op zwart

Story image

De black-backed floral trend werd vaak gespot op de catwalk. Hét bewijs dat bloemendessins ook in de winter deel kunnen uitmaken van je outfit.  Inspiratie werd gehaald bij de jaren ’70 en innovatieve kunstvorm van Mary Delany: mixed media collages.

ESTER combineert net als Mary Delany een donkere achtergrond met lichte bloemendessins.

Checks

Story image

Check mate. De ruit verdween nooit helemaal, maar bleek op de AW18- catwalk een grotere favoriet dan ooit. Van de rode en gele ruit tot de klassieke ruit: alles kan en mag.  

ARNE brengt de klassieke ruit helemaal terug en combineert dit met Scandinavisch minimalism.

Grafische prints

Story image

Opvallende trend: lingerie maakt deze winter deel uit van je outfit.  De graphic print is een vertaling van een catwalktrend naar lingerie en show je probleemloos aan de hand van het lingeriebandje.

KAARE vertaalt een grafische print naar sterk uitgewerkte details die deel gaan uitmaken van je outfit.

Zacht- of oudroze

Story image

Millenial pink en pink maken dit najaar plaats voor een zachtere variant van de trendkleur roze. Een meer volwassen schakering van de kleur maakt zijn intrede in het straatbeeld en onder je kleren: zacht – of oudroze.

ERIKA combineert deze trendkleur met bloemendessins van Franse broderie.

Wijn – of dieprood

Het najaar van 2018 kleurt rood. De kleur domineerde de catwalkshows voor dit seizoen in allerlei schakeringen, maar de dieprode – of wijnrode – variant voert de boventoon op verleidelijke wijze.

AGATHA brengt de verleidelijke winterkleur in combinatie met vormen en elementen geïnspireerd op de natuur.

Klik hier voor meer packshots.

Klik hier voor meer campagnebeelden.

Meer weten over de lingerietrends van deze winter? Yara Michels belicht haar drie favorieten in deze video.

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)