Vijf AW18-trends vertaald naar lingerie

Vijf AW18-trends vertaald naar lingerie

Marie Jo – Created for living and loving - refereert deze winter op scherpzinnige wijze naar haar roots, maar volgt eveneens het modebeeld. Het favoriete lingeriemerk van de Belgen brengt vijf AW18-catwalktrends die zich deze winter vertalen naar lingerie en terecht komen in de lingerielade.

Bloemendessins op zwart

De black-backed floral trend werd vaak gespot op de catwalk. Hét bewijs dat bloemendessins ook in de winter deel kunnen uitmaken van je outfit.  Inspiratie werd gehaald bij de jaren ’70 en innovatieve kunstvorm van Mary Delany: mixed media collages.

ESTER combineert net als Mary Delany een donkere achtergrond met lichte bloemendessins.

Checks

Check mate. De ruit verdween nooit helemaal, maar bleek op de AW18- catwalk een grotere favoriet dan ooit. Van de rode en gele ruit tot de klassieke ruit: alles kan en mag.  

ARNE brengt de klassieke ruit helemaal terug en combineert dit met Scandinavisch minimalism.

Grafische prints

Opvallende trend: lingerie maakt deze winter deel uit van je outfit.  De graphic print is een vertaling van een catwalktrend naar lingerie en show je probleemloos aan de hand van het lingeriebandje.

KAARE vertaalt een grafische print naar sterk uitgewerkte details die deel gaan uitmaken van je outfit.

Zacht- of oudroze

Millenial pink en pink maken dit najaar plaats voor een zachtere variant van de trendkleur roze. Een meer volwassen schakering van de kleur maakt zijn intrede in het straatbeeld en onder je kleren: zacht – of oudroze.

ERIKA combineert deze trendkleur met bloemendessins van Franse broderie.

Wijn – of dieprood

Het najaar van 2018 kleurt rood. De kleur domineerde de catwalkshows voor dit seizoen in allerlei schakeringen, maar de dieprode – of wijnrode – variant voert de boventoon op verleidelijke wijze.

AGATHA brengt de verleidelijke winterkleur in combinatie met vormen en elementen geïnspireerd op de natuur.

Klik hier voor meer packshots.

Klik hier voor meer campagnebeelden.

Meer weten over de lingerietrends van deze winter? Yara Michels belicht haar drie favorieten in deze video.

 

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. 

Marie Jo lanceerde deze zomer haar allereerste swimwearcollectie. De Belgische marktleider in lingerie vertaalt voor het eerst zijn doorgedreven expertise en diepgeworteld vakmanschap naar een verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Do you take the plunge?

Created for living and loving.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)