Van de catwalk naar de lingerielade: zo vertaal je de SS19-trends

Van de catwalk naar de lingerielade: zo vertaal je de SS19-trends

De Marie Jo style guide

Het Belgische lingerielabel Marie Jo richt zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en verfijnd statement wil maken. Ook deze zomer biedt Marie Jo designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien. Hoe vertaal je de SS19-trends van de catwalk naar je lingerielade? Ontdek het in de Marie Jo style guide en omarm ieder aspect van de dag met lingerie.

Pretty in pastel

In het rijtje modekleuren deze zomer: zachtblauw. Gala combineert de pasteltint met Frans, teder kant van kantspecialist Noyon. Gala combineer jij op jouw beurt met een vrouwelijke jurk in vloeiende stof, bij voorkeur ook in het zachtblauw

Pink is the new red 

Pink is the new red!  Dit bewijst de set Francoise in koraalroze: getipt als dé trendkleur van zomer SS19.  Marie Jo’s styling tip: integreer Francoise in een klassieke look zoals een jurk of broek in satijn. Een krachtig statement maak je dan weer door Francoise te dragen onder de power suit.  Zo combineer je power met romantiek: the perfect fit!

Sporty chic

Sporty chic was de afgelopen seizoenen niet uit het modebeeld weg denken en vindt met Salvador ook zijn weg naar je lingerielade deze zomer. De ultieme stylingtip?  Combineer de want to be seen triangelbeha van het Belgische lingerielabel met een semi-transparante top én leren rok om je outfit helemaal af te maken.  Zo gaat Salvador subtiel deel gaan uitmaken van je power outfit.

Poppy colors

Poppy colors domineren het modebeeld deze zomer, met frisgeel op kop.  Zet Charles – inclusief kant, zijn streepjesmotief en comfortabele fit - in de verf met een nonchalent chique outfit zoals een zwierige, frisgele jurk of een plissérok met frisgele top.

Ontdek hier hoe Marie Jo ambassadors Yara Michels & Paulien Riemis de SS19- trends vertalen van de catwalk naar hun lingerielade. Klik hier voor meer beeldmateriaal.  

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)