Valentijn: flamboyante kant in vurig oranjerood

Met de nieuwe Valentijnsserie wil Marie Jo elke vrouw aanmoedigen om vurige passie en oprechte liefde in stijl te omarmen. Marie Jo voert je op Valentijn mee op een dartele waaier van hoogwaardige kant in vurig oranjerood. De Valentijncollectie Nori belooft de uitgelezen succesformule voor een sensuele Valentijn. Nori verleidt in één oogopslag dankzij een sublieme combinatie van Franse kant en Italiaanse microfiber.

Deze Valentijnserie gaat prat op Belgisch vakmanschap en Europese luxematerialen. Tedere Franse kant met een exquise bloemenprint gaat hand in hand met een zachte Italiaanse microfiber. De verleidelijke mix van gracieuze dentelle en gestructureerde microfiber dompelt Nori in luxueuze sexiness voor elke dag. Want ook na Valentijn ambieert deze lingeriecollectie übervrouwelijke finesse, dankzij gracieuze snitten, hoogwaardige materialen en gesofisticeerde details zoals het dubbele schouderbandje.

Met deze Valentijnscollectie brengt Marie Jo een ode aan everyday heroines, aan sterke vrouwen die anderen inspireren en in beweging brengen. De collectie vat de signatuur van Marie Jo op verleidelijke wijze samen: empowering essentials aanreiken om zelfbewust en vol vertrouwen je eigen pad uit te stippelen en je dromen na te jagen. Met deze Valentijnscollectie suggereert Marie Jo lingeriesets die gedreven vrouwen toelaten om zorgeloos en ongedwongen Valentijn te vieren op hun eigen manier.

Deze lingeriecollectie in vurig oranjerood speelt met stijl in op de trendy neo-kleuren die deze zomer in opmars zijn. Nori oogt verrassend fris en flamboyant, te meer dankzij een sensueel spel van delicate kant en eigentijdse microfiber.

Het werd een collectie die je toefluistert de liefde zachtjes te omhelzen. Deze Valentijncollectie toont een gevatte interpretatie van hedendaagse vrouwelijkheid dankzij doorgedreven knowhow, op maat gemaakte kant en weelderige luxedetails. De dentelle de Calais liet Marie Jo op maat ontwikkelen door een Frans gereputeerd stoffenatelier. Hij laat zich uitstekend combineren met moderne structuren in microfiber.

De ravissante beha in vijf interpretaties laat zich vergezellen door naadloze, kanten slips in vier varianten. Elk model belichaamt op slimme wijze de signatuur van Marie Jo: luxe voor elke dag die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment comfortabel zit. Zeg maar de ideale, comfy Valentijnsset die vurige klasse uitademt.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)