Undertones

Undertones

Marie Jo lanceert gloednieuwe lijn Undertones als sublieme metafoor van de eigentijdse internationale vrouw.
Marie Jo pakt vanaf mei 2016 uit met een nieuwe lijn van luxueuze essentials. Marie Jo Undertones verenigt innoverend comfort en doorgedreven vakmanschap met überelegant minimalisme. Undertones toont een doordachte interpretatie van minimalisme dankzij uitgepuurde snitten, hypergeraffineerde materialen en een gevat kleurenpalet. 

Deze lijn vat de signatuur van Marie Jo in al zijn tijdloosheid samen. Marie Jo Undertones staat voor opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. Een manifest dat in stilte pure klasse uitademt.

De collectie telt drie kleuren en speelt zo in op de verschillende huidtypes met voor elke vrouw een perfecte pasvorm die haar op het lijf geschreven is. Deze minimalistische snitten worden steevast gedoseerd door sensuele details als transparante accenten.

De naam spreekt voor zich: voor het kleurenpalet liet het Belgische label zich inspireren door tinten die subtiel hand in hand gaan met je huidtype. Het resultaat is een collectie die op subliem verfijnde wijze inspeelt op de verschillende huidtinten. De collectie kleurt glossy pink, patine en zwart.

Met Marie Jo Undertones onderstreept het Belgische lingeriemerk eens te meer zijn baseline ‘Created for living and loving’. Deze gloednieuwe lijn vat voor het label de essentie van lingerie samen met sobere en smetteloze coupes die tegelijk vrouwelijk en verfijnd ogen. Veeleer dan basics vormen deze lingeriesets onmisbare essentials, oftewel essentiële startblokken van je garderobe. Een rasechte belgitude, zeg maar: de collectie streeft een zuivere, vrouwelijke look achterna, met een no-nonsense uitstraling. Anders gezegd: een collectie die voor en door eigentijdse vrouwen werd ontworpen.

Het fotografenduo Petrovsky & Ramone ontfermde zich over de campagnebeelden. De dames zetten een vrouwelijke, rake en tegelijk zachte beeldvorming neer die op intelligente wijze de waarden van deze kersverse lijn uitstraalt.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for loving and living’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)