Undertones

Undertones

Marie Jo lanceert gloednieuwe lijn Undertones als sublieme metafoor van de eigentijdse internationale vrouw.
Marie Jo pakt vanaf mei 2016 uit met een nieuwe lijn van luxueuze essentials. Marie Jo Undertones verenigt innoverend comfort en doorgedreven vakmanschap met überelegant minimalisme. Undertones toont een doordachte interpretatie van minimalisme dankzij uitgepuurde snitten, hypergeraffineerde materialen en een gevat kleurenpalet. 

Deze lijn vat de signatuur van Marie Jo in al zijn tijdloosheid samen. Marie Jo Undertones staat voor opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. Een manifest dat in stilte pure klasse uitademt.

De collectie telt drie kleuren en speelt zo in op de verschillende huidtypes met voor elke vrouw een perfecte pasvorm die haar op het lijf geschreven is. Deze minimalistische snitten worden steevast gedoseerd door sensuele details als transparante accenten.

De naam spreekt voor zich: voor het kleurenpalet liet het Belgische label zich inspireren door tinten die subtiel hand in hand gaan met je huidtype. Het resultaat is een collectie die op subliem verfijnde wijze inspeelt op de verschillende huidtinten. De collectie kleurt glossy pink, patine en zwart.

Met Marie Jo Undertones onderstreept het Belgische lingeriemerk eens te meer zijn baseline ‘Created for living and loving’. Deze gloednieuwe lijn vat voor het label de essentie van lingerie samen met sobere en smetteloze coupes die tegelijk vrouwelijk en verfijnd ogen. Veeleer dan basics vormen deze lingeriesets onmisbare essentials, oftewel essentiële startblokken van je garderobe. Een rasechte belgitude, zeg maar: de collectie streeft een zuivere, vrouwelijke look achterna, met een no-nonsense uitstraling. Anders gezegd: een collectie die voor en door eigentijdse vrouwen werd ontworpen.

Het fotografenduo Petrovsky & Ramone ontfermde zich over de campagnebeelden. De dames zetten een vrouwelijke, rake en tegelijk zachte beeldvorming neer die op intelligente wijze de waarden van deze kersverse lijn uitstraalt.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for loving and living’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)