Trendy lingerietips

Trendy lingerietips

Donderdag 7 april 2016 — Jezelf altijd al eens willen verwennen met een sexy lingeriesetje? Een officiële reden heb je daar volgens ons niet voor nodig, maar voor vele vrouwen blijft hun huwelijksdag dé gelegenheid om een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde lingeriewinkel. Bij die perfecte wedding dress hoort dan ook de perfecte lingerie. Al kan je hetzelfde natuurlijk zeggen over je huwelijksnacht, en de wittebroodsweken, én alle happy days daarna. Met deze trendy lingerietips geniet je van elke dag in stijl.

Match made in heaven

Kant en lingerie, net als jij en je wederhelft zijn ze een match made in heaven. De romantisch setjes van Eva zijn dan ook geknipt voor onder je trouwjurk. Super luxueus met allover fijne kant in Natuur of Bois de Rose, een chique nudetint. Must have accessoires voor je wedding day (of voor een romantische bui): de kokette kousenband en de pittige porte-jarretelles.

Wittebroodsweken in style

Wil je weleens wat anders dan de klassieke witte of huidskleurige bruidslingerie? Haal dan de trendsetter in jezelf naar boven en ga voor een setje met een hippe of luxueuze bloemenprint. Neem nu de lingerie van Eleonor: romantische Leaverskant met een hoog couturegehalte. De kleurenmix van Natuur is subtiel en kan dus perfect onder je trouwjurk, maar samen vormen de vrolijke modekleurtjes  een super trendy combinatie.

EVA
EVA
Eleonor
Eleonor