Trendy lingerietips

Trendy lingerietips

Jezelf altijd al eens willen verwennen met een sexy lingeriesetje? Een officiële reden heb je daar volgens ons niet voor nodig, maar voor vele vrouwen blijft hun huwelijksdag dé gelegenheid om een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde lingeriewinkel. Bij die perfecte wedding dress hoort dan ook de perfecte lingerie. Al kan je hetzelfde natuurlijk zeggen over je huwelijksnacht, en de wittebroodsweken, én alle happy days daarna. Met deze trendy lingerietips geniet je van elke dag in stijl.

Match made in heaven

Kant en lingerie, net als jij en je wederhelft zijn ze een match made in heaven. De romantisch setjes van Eva zijn dan ook geknipt voor onder je trouwjurk. Super luxueus met allover fijne kant in Natuur of Bois de Rose, een chique nudetint. Must have accessoires voor je wedding day (of voor een romantische bui): de kokette kousenband en de pittige porte-jarretelles.

Wittebroodsweken in style

Wil je weleens wat anders dan de klassieke witte of huidskleurige bruidslingerie? Haal dan de trendsetter in jezelf naar boven en ga voor een setje met een hippe of luxueuze bloemenprint. Neem nu de lingerie van Eleonor: romantische Leaverskant met een hoog couturegehalte. De kleurenmix van Natuur is subtiel en kan dus perfect onder je trouwjurk, maar samen vormen de vrolijke modekleurtjes  een super trendy combinatie.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)