Trendy lingerietips

Trendy lingerietips

Jezelf altijd al eens willen verwennen met een sexy lingeriesetje? Een officiële reden heb je daar volgens ons niet voor nodig, maar voor vele vrouwen blijft hun huwelijksdag dé gelegenheid om een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde lingeriewinkel. Bij die perfecte wedding dress hoort dan ook de perfecte lingerie. Al kan je hetzelfde natuurlijk zeggen over je huwelijksnacht, en de wittebroodsweken, én alle happy days daarna. Met deze trendy lingerietips geniet je van elke dag in stijl.

Match made in heaven

Kant en lingerie, net als jij en je wederhelft zijn ze een match made in heaven. De romantisch setjes van Eva zijn dan ook geknipt voor onder je trouwjurk. Super luxueus met allover fijne kant in Natuur of Bois de Rose, een chique nudetint. Must have accessoires voor je wedding day (of voor een romantische bui): de kokette kousenband en de pittige porte-jarretelles.

Wittebroodsweken in style

Wil je weleens wat anders dan de klassieke witte of huidskleurige bruidslingerie? Haal dan de trendsetter in jezelf naar boven en ga voor een setje met een hippe of luxueuze bloemenprint. Neem nu de lingerie van Eleonor: romantische Leaverskant met een hoog couturegehalte. De kleurenmix van Natuur is subtiel en kan dus perfect onder je trouwjurk, maar samen vormen de vrolijke modekleurtjes  een super trendy combinatie.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)