Marie Jo AW17, maximalisme, vakmanschap en luxetexturen

Minimalisme maakt dit seizoen plaats voor hedendaags maximalisme. Geen barokke invulling maar een rijkelijke interpretatie van kleur, textuur en vorm. Marie Jo suggereert deze winter een zuiver beeld dat elegant, warm en feminien tegelijk is. Doorgedreven vakmanschap en op maat ontwikkelde luxematerialen zetten de toon voor luxueus maximalisme, zij het op een vrouwelijk gedoseerde manier.

Voor de nieuwe herfst-wintercollectie ‘17-’18 put Marie Jo uit het iconische bloementhema – zo eigen aan het Belgische lingerielabel – met een gelaagde winterse interpretatie als resultaat. De gracieuze finesse van een bloem belichaamt de sterke, gestileerde vrouw die Marie Jo steevast voor ogen houdt in elk ontwerp.

Deze winter laat de bloementrend zich van zijn meest uitbundige kant zien. Marie Jo kiest voor exclusieve materialen als Zwitserse broderie, dentelle de Calais, Belgische plissé en Italiaanse peau de pêche, stuk voor stuk geënt op jarenlang vakmanschap. Subtiel verweven bloemenmotieven gaan hand in hand met fijne luxeaccenten als pareleffecten, zijden strikjes en lurex.

De absolute blikvanger heet komende winter Dahlia. Deze set vat perfect de thematiek van de collectie met Italiaanse kant, Italiaanse broderie, rijkelijke bloemenmotieven en de ultieme samenvatting van de trendkleuren die de collectie regeren. Aubergine, donkergrijs, smaragdgroen en petroleumblauw vormen het uitgelezen palet om het exquise vakmanschap en de ragfijne kant in de kijker te stellen.

Powerdressing is terug, zij het luxueuzer en verfijnder dan ooit. Want de collectie heeft tegelijk een hoge aaibaarheidsfactor. Tactiele texturen en weelderige details spelen met onze zintuigen. Flamboyante accenten als transparante tule en genereuze velveteffecten zorgen voor extra diepte. Luchtige snitten zoals demi-corps en beugelbeha’s met triangellook voegen een kokette allure toe. De collectie laat zich afwerken met zwierige accessoires als deux-piècessetjes, nachtjurken en kimono’s in gewassen zijde of hoogglanssatijn.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Marie Jo

Marie Jo is het go-to lingerielabel voor echte lingerie lovers die houden van verrassende, on-trend designs met een comfy fit. 

Het effect van je favoriete Marie Jo lingerie voel je vanbinnen én zie je vanbuiten. Want Marie Jo lingerie die goed zit en bij je look en stijl past, is jouw invisible force.  Wat je plannen ook zijn, je Marie Jo lingerie geeft je een instant self-assurance boost!

In de Marie Jo collecties ontdek je shapes voor elk type borst. Van een sexy plunge tot een hippe bralette: je kiest uit vertrouwde of nieuwe, trendy snitten, die even goed zitten als ze eruit zien. Jouw ideale match is de shape die je het liefst draagt en past bij je outfit. Marie Jo lingerie always surprises, never disappoints.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Contact

Van De Velde Lageweg 4 9260 Schellebelle (BE)

press@vandevelde.eu

www.mariejo.com