The gift of giving

The gift of giving

Geef méér dan een cadeau met Marie Jo

Sluit het turbulente jaar 2020 in schoonheid af: met een hartverwarmend feest in je bubbel en de meest bijzondere pakjes onder je kerstboom. Marie Jo tilt de kunst van het geven naar een hoger niveau. Verwen je familie, vrienden en geliefden met mooie, feestelijke lingerie. Of geef pure me-time en een geweldige paskamerervaring cadeau. Zo geniet jij des te meer van de fonkelende oogjes en blije gezichten aan je feesttafel. Een ode aan the gift of giving!

Feestelijke en originele lingerie

Speciaal voor eindejaar kreeg Marie Jo’s iconische bh Avero een feestelijke make-over in een glanzende, goudkleurige stof. Verfijnde details, zoals de gouden pailletten op de schouderbandjes geven extra sparkle. De goudkleurige Marie Jo Avero is een eyecatcher bij je party dress en vormt het perfecte eindejaarsgeschenk.

Story image

Een andere ster in de najaarscollectie van Marie Jo is Jane. Originele details, geraffineerde bloemenbroderie en lichte tule geven een vernieuwende toets aan deze klassieker. Het resultaat? Verfijnde lingerie die elke vrouw doet stralen! Hartverwarmend om te geven en heerlijk om te krijgen.

Shop lokaal

In de najaarscollectie van Marie Jo zit een waaier aan snitten: van een full cup beugelbh en een balconnet met mousse cups tot een sensuele push-up. Zo vind je voor elke vrouw wat wils. Twijfels over de passende snit voor jouw vriendin of vrouw? Vraag dan raad aan de lingeriespeciaalzaak in jouw buurt.

Door de coronacrisis beseften we meer dan ooit hoe belangrijk lokaal shoppen is. Dankzij het professionele advies van de lingeriestylistes kies je meteen een perfect zittend setje uit. Schenk elegante lingerie die het zelfvertrouwen van je geliefde boost … met een feestelijk strikje rond!

Geef pure me-time cadeau

Hou jij meer van belevingen of ervaringen dan van een tastbaar cadeau? Omdat ze meer indruk maken en langer blijven nazinderen? Schenk je vrouw, vriendin, zus, mama … dan pure me-time en geef een cadeaubon van haar favoriete lingeriespeciaalzaak. Ze bouwde er de afgelopen jaren een fijne band op met de lingeriestylisten, krijgt er altijd het beste advies over stijl en maat, en komt steevast met een brede glimlach uit de paskamer tevoorschijn. Geen betere manier om het nieuwe jaar te starten!

Meer beeldmateriaal vind je hier

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel www.mariejo.com (België)

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel op www.mariejo.com (Nederland)

Spice PR PR Agency the Netherlands

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)