Stijlvol sensueel in flamboyant valentijnsrood met Marie Jo

Vrijdag 20 januari 2017 — Valentijn is de uitgelezen dag om net dat tikkeltje langer stil te staan bij je lingerie. Marie Jo neemt dit voorjaar die bekommernis weg met de verleidelijke valentijnsserie Elle.

 

Elle ademt stijl én sensualiteit uit in flamboyant valentijnsrood. De serie verenigt als geen ander gesofisticeerde retrokant met tule, een frivole doch pittige combinatie die ongetwijfeld niemand onverschillig laat.

 

De absolute eyecatcher onder de beha’s in deze serie is het verfrissend nieuwe balconnetmodel. Deze vurige versie van de beugelbeha laat zich combineren met zowel strings als shorts en hogetailleslips.

 

En waarom niet resoluut kiezen voor een onweerstaanbare total look? Deze ravissante lingerieset wordt vervoegd door minstens even ravissante accessoires. Zo verleidt Elle onder meer met een strapless demi-corps, de hedendaagse stoere en sensuele interpretatie van het onweerstaanbaar sexy korset. De serie wordt verder aangevuld met een gracieuze porte-jarretelle en een transparante slip dress. Anders gezegd, Marie Jo dicteert dit voorjaar de succesformule voor een vurige Valentijn.

 

Klik hier voor packshots: Elle Red

ELLE RED
ELLE RED BALCONY BRA
ELLE RED STRAPLESS BRA
ELLE RED
ELLE RED GARTER BELT
ELLE RED DRESS