Stijlvol sensueel in flamboyant valentijnsrood met Marie Jo

Valentijn is de uitgelezen dag om net dat tikkeltje langer stil te staan bij je lingerie. Marie Jo neemt dit voorjaar die bekommernis weg met de verleidelijke valentijnsserie Elle.

 

Elle ademt stijl én sensualiteit uit in flamboyant valentijnsrood. De serie verenigt als geen ander gesofisticeerde retrokant met tule, een frivole doch pittige combinatie die ongetwijfeld niemand onverschillig laat.

 

De absolute eyecatcher onder de beha’s in deze serie is het verfrissend nieuwe balconnetmodel. Deze vurige versie van de beugelbeha laat zich combineren met zowel strings als shorts en hogetailleslips.

 

En waarom niet resoluut kiezen voor een onweerstaanbare total look? Deze ravissante lingerieset wordt vervoegd door minstens even ravissante accessoires. Zo verleidt Elle onder meer met een strapless demi-corps, de hedendaagse stoere en sensuele interpretatie van het onweerstaanbaar sexy korset. De serie wordt verder aangevuld met een gracieuze porte-jarretelle en een transparante slip dress. Anders gezegd, Marie Jo dicteert dit voorjaar de succesformule voor een vurige Valentijn.

 

Klik hier voor packshots: Elle Red

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)