Stijlvol sensueel in flamboyant valentijnsrood met Marie Jo

Valentijn is de uitgelezen dag om net dat tikkeltje langer stil te staan bij je lingerie. Marie Jo neemt dit voorjaar die bekommernis weg met de verleidelijke valentijnsserie Elle.

 

Elle ademt stijl én sensualiteit uit in flamboyant valentijnsrood. De serie verenigt als geen ander gesofisticeerde retrokant met tule, een frivole doch pittige combinatie die ongetwijfeld niemand onverschillig laat.

 

De absolute eyecatcher onder de beha’s in deze serie is het verfrissend nieuwe balconnetmodel. Deze vurige versie van de beugelbeha laat zich combineren met zowel strings als shorts en hogetailleslips.

 

En waarom niet resoluut kiezen voor een onweerstaanbare total look? Deze ravissante lingerieset wordt vervoegd door minstens even ravissante accessoires. Zo verleidt Elle onder meer met een strapless demi-corps, de hedendaagse stoere en sensuele interpretatie van het onweerstaanbaar sexy korset. De serie wordt verder aangevuld met een gracieuze porte-jarretelle en een transparante slip dress. Anders gezegd, Marie Jo dicteert dit voorjaar de succesformule voor een vurige Valentijn.

 

Klik hier voor packshots: Elle Red

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)