Precious, sensuele elegantie gevat in feestelijke lingerieset

Marie Jo trapt de feestdagen in stijl af, met de feestelijke blikvanger, Precious. Deze sensuele lingerieset werpt een gracieuze blik op de eindejaarsfeesten. Geen extravagante opulentie, Precious steelt de aandacht met subtiele details, geraffineerde Franse kant en een zacht lijnenspel. De lingerieset zet de geroemde Dentelle de Calais op een pedestal en alterneert hoogwaardige kant met luxueuze zijde en fijne Swarovski’s.

‘Created for living and loving’, dat is de signatuur van Marie Jo. Die kijk op lingerie vertaalt zich voor de feestdagen naar een ravissante lingeriecollectie van veertien items, op maat van elke vrouw en elk moment. Precious staat voor verleidelijke elegantie, dankzij een uitgebalanceerde snit, die in alle discretie een mooie boezem suggereert. De vrouwelijke snit wordt op subtiele wijze geaccentueerd dankzij delicate accenten als Swarovski’s en zuivere zijde.

Gesofisticeerde luxe is aan een gestage comeback begonnen. Precious beklemtoont deze tendens met een serie eigentijdse snitten zoals een hartvormige, voorgevormde beha met opvallende, brede, kanten bandjes op de rug en een goedgevormde triangelbeha met doorlopende beugel. De lingeriesets worden aangevuld met accessoires als een maxidress en kimono, allebei in pure zijde.

Deze lingerieserie voorspelt een hartstochtelijk 2018, dankzij een sublieme combinatie van diepgeworteld vakmanschap, innoverende knowhow en vrouwelijke klasse. Precious is niet alleen de uitgelezen cadeautip, het is bovendien een onmisbare party essential. De serie ligt in gespecialiseerde lingeriezaken vanaf 1 december.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)