Precious, sensuele elegantie gevat in feestelijke lingerieset

Marie Jo trapt de feestdagen in stijl af, met de feestelijke blikvanger, Precious. Deze sensuele lingerieset werpt een gracieuze blik op de eindejaarsfeesten. Geen extravagante opulentie, Precious steelt de aandacht met subtiele details, geraffineerde Franse kant en een zacht lijnenspel. De lingerieset zet de geroemde Dentelle de Calais op een pedestal en alterneert hoogwaardige kant met luxueuze zijde en fijne Swarovski’s.

‘Created for living and loving’, dat is de signatuur van Marie Jo. Die kijk op lingerie vertaalt zich voor de feestdagen naar een ravissante lingeriecollectie van veertien items, op maat van elke vrouw en elk moment. Precious staat voor verleidelijke elegantie, dankzij een uitgebalanceerde snit, die in alle discretie een mooie boezem suggereert. De vrouwelijke snit wordt op subtiele wijze geaccentueerd dankzij delicate accenten als Swarovski’s en zuivere zijde.

Gesofisticeerde luxe is aan een gestage comeback begonnen. Precious beklemtoont deze tendens met een serie eigentijdse snitten zoals een hartvormige, voorgevormde beha met opvallende, brede, kanten bandjes op de rug en een goedgevormde triangelbeha met doorlopende beugel. De lingeriesets worden aangevuld met accessoires als een maxidress en kimono, allebei in pure zijde.

Deze lingerieserie voorspelt een hartstochtelijk 2018, dankzij een sublieme combinatie van diepgeworteld vakmanschap, innoverende knowhow en vrouwelijke klasse. Precious is niet alleen de uitgelezen cadeautip, het is bovendien een onmisbare party essential. De serie ligt in gespecialiseerde lingeriezaken vanaf 1 december.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)