MOEDERDAG. Marie Jo zet gelijkenissen tussen moeders en dochters in de kijker met Avero

Neem deel & win

Voor Moederdag stelt Marie Jo moeders en dochters in de kijker. Het Belgische lingerielabel brengt een ode aan de unieke moeder-dochterrelatie. Want hoe verschillend ook, ze hebben ontelbaar veel gemeenschappelijk. Elk leven begint bij een sterke vrouw en wordt in een veelbepalende richting gestuwd door diezelfde vrouw. We worden allemaal door onze moeders geïnspireerd, omarmd, aangemoedigd en getroost, meer dan we soms beseffen.

Ter ere van Moederdag stelt Marie Jo die buitengewone band in de kijker. Dat doet het Belgische label met gevatte beelden en een inspirerend filmpje dat die iconische relatie tussen moeder en dochter op een scherpzinnige manier in beeld brengt.

Tegelijk legt Marie Jo voor Moederdag het accent op een ander icoon: de geliefde Avero, in café latte, zwart en natuur, met een hartvormige cup en een mousse balconnet. De Avero met zijn legendarische madeliefjes veroorzaakte meer dan twintig jaar geleden een revolutie in de lingeriewereld en is ook vandaag nog steeds razend populair bij mama’s en dochters, jong en oud.

Marie Jo koppelt aan deze gelegenheid een bijzondere wedstrijd, die elke vrouw de kans geeft om haar mama op een pedestal te zetten. In het weekend voorafgaand aan Moederdag, krijg je bij aankoop van een Marie Jo beha een unieke code die je kan ingeven op www.mariejo.com. Nadat je jouw favoriete lingeriespeciaalzaak hebt aangeduid, word je gevraagd om een typerende gelijkenis met je mama te beschrijven. Elke deelnemer maakt per land kans op een wellnessbehandeling voor moeder en dochter en bovendien een jaarvoorraad Marie Jo lingerie. Ook de deelnemende boetieks kunnen op hun beurt zo’n dagje wellness winnen.

Met deze moederdagcampagne richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw, jong of oud, die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken en de kracht van vrouwen op een stijlvolle manier wilt uitdragen.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. 

Marie Jo lanceerde deze zomer haar allereerste swimwearcollectie. De Belgische marktleider in lingerie vertaalt voor het eerst zijn doorgedreven expertise en diepgeworteld vakmanschap naar een verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Do you take the plunge?

Created for living and loving.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)