Moederdag: Marie Jo brengt krachtige ode aan unieke moeder-dochterrelatie

Moederdag: Marie Jo brengt krachtige ode aan unieke moeder-dochterrelatie

Do you follow in each other’s footsteps?

Elk leven begint bij een sterke vrouw. Doorheen ons leven worden we door diezelfde vrouw geïnspireerd, aangemoedigd en getroost. Hoe verschillend ook, we hebben allemaal ontelbaar veel gemeenschappelijk met de vrouw die ons op de wereld heeft gezet. Die unieke band zetten Belgisch lingerielabel Marie Jo & online bloemenservice bloomon in de verf op Moederdag. Met deze unieke collab brengen de twee marktleiders een krachtige ode aan de al even unieke moeder-dochterrelatie.

Marie Jo vertrekt vanuit een enorme passie voor hun product. Hun missie? Mensen inspireren om ieder aspect van de dag te omarmen door de luxe van dagelijkse schoonheid aan te bieden in de vorm van ultieme kwaliteit. Op moederdag viert het Belgische huis, in samenwerking met bloomon, de sterke vrouw die ons inspireert en aanmoedigt het beste uit het leven te halen.

Volg elkaar naar de lingeriespeciaalzaak en maak kans op een bloomon jaarabonnement en een jaar lang vol lingerie. Bij aankoop van de iconische Avero set* ontvang je een exclusieve wincode bij de deelnemende lingeriespecialzaken. De Avero - met zijn geliefde madeliefjes -  zorgde meer dan twintig jaar geleden voor een revolutie in de lingeriewereld. Vandaag is dit iconische model nog altijd minstens even geliefd bij alle mama’s en dochters, jong en oud. De Avero eert ook dit seizoen de unieke moeder-dochterrelatie met vier onmisbare essentials uit de Averocollectie.

Marie Jo suggereert vier tijdloze basiskleuren die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. In wit, caffé latte, natuur en zwart, vat dit iconische model de essentie van vrouwelijke lingerie samen. Vier neutrale tinten die samen perfect inspelen op de uiteenlopende huidtypes. De vier tinten gaan hand in hand, net zoals moeder en dochter, dankzij eenzelfde hartvormige cup en mousse balconnet.  Met deze eenvoudige, moderne snit symboliseert Marie Jo de verborgen kracht die – vaak in alle discretie – schuilgaat achter elke mama.  Do you follow in eachother's footsteps?

Raadpleeg  vanaf 24/04 onze wedstrijdpagina voor een deelnemend winkelpunt bij jou in de buurt en voor meer info over de moederdagactie.  

Klik hier voor meer campagnebeelden. Klik hier voor packshots.

 *Deelname geldig bij een minimum aankoop van €125 euro uit de Avero reeks gedurende de campagneperiode: 24/04- 15/05 (België, Nederland, Duitsland, Denemarken)

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)