Moederdag

Moederdag

Onze tip voor Moederdag: lingerie met een bloemetje.
Marie Jo zet mama’s letterlijk in de bloemetjes met deze vrolijke voorjaarslingerie.

Ze brengen de kleur en de geur van de lente in huis én ze zijn een manier om te zeggen ‘Ik hou van jou’. Geen wonder dat bloemen het moederdaggeschenk bij uitstek zijn. Ook lingeriemerk Marie Jo zet mama’s op Moederdag graag in de bloemetjes.

Bloemen maken trouwens sinds jaar en dag deel uit van Marie Jo’s DNA. Bloemenprints, gebloemde kant en fleurige borduursels in hun meest royale varianten vieren hoogtij bij Marie Jo. En dat mag je gerust letterlijk nemen…

Zeg het met een bloemetje

We vieren maar één keer per jaar Moederdag, maar volgens Marie Jo verdienen mama’s elke dag een bloemetje. Met deze setjes voegen ze de daad bij het woord: lingerie met lieve bloemetjes om elke dag van te genieten.

Lief, liever, liefst

Margrietjes zie je dit voorjaar opduiken op zowat alle catwalks én in de setjes van Marty. Schattige en trendy lingerie: het perfecte geschenk voor de allerliefste en -hipste mama van de wereld. Nu al een topper in mama’s lingerielade.

La vie en rose

Avero – de serie met de ruitjes en de madeliefjes aan de schouderbandjes - viert dit jaar zijn 20ste verjaardag met de zomers roze tint Orchidee. Een vrolijk voorjaarskleurtje dat zeker in de smaak zal vallen bij stijlvolle mama’s. Ook het hartje van de schattige witte madeliefjes kleurt trouwens roze. Zo worden het onweerstaanbare eyecatchers onder al je zomertopjes en –jurkjes. Tip: de schouderbandjes van de bh met mousse cups kan je recht of om de hals dragen.

Sexy mama’s

Is het verfijnde kant of elegante broderie? Eva mixt de twee, met een übervrouwelijke lijn als resultaat. Het kleurtje Bois de Rose – een edele huidskleur met een lichtroze tekening – maakt deze setjes extra verleidelijk. En voor sexy mama’s die weleens in een sensuele bui zijn, heeft deze serie zelfs een speelse kousenband en een pittige jarretelgordel in petto … Om te dragen op je heupen of in de taille.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)