Met Marie Jo AW17 kleurt de winter petroleumblauw

Als het van Marie Jo afhangt, kleurt de winter petroleumblauw. In monochrome interpretaties maar evenzeer in combinatie met somptueuze tinten. In tandem met kant krijgt het iets gracieus, in een grafisch streepjespatroon straalt de kleur dan weer pure elegantie uit. Deze diepblauwe tint die knipoogt naar gesofisticeerd maximalisme komt in drie luxeseries terug.

Dahlia weerspiegelt als geen ander het maximalisme dat komende winter de toon zet. Petroleumblauw laat zich in deze set combineren met diepe tinten als aubergine, donkergrijs en smaragdgroen. Dit warme palet wordt gealterneerd met weelderige accenten als Italiaanse kant, Italiaanse broderie en fijne bloemenmotieven. Dahlia suggereert als geen ander het voluptueuze aspect van deze diepe, winterse kleur.

Fleur legt op haar beurt het accent op het geraffineerde karakter van petroleumblauw. De set verenigt fijne materialen als dentelle de Calais en peau de pêche met winters blauw. Een zuivere combinatie die stijlvol, warm en vrouwelijk ineen is. De monochrome set met ragfijne bloemenkant laat petroleumblauw van zijn allerzachtste kant zien.

Dawson bundelt dan weer uitgepuurd maximalisme en een zuiver lijnenspel in één lingerieset. Grafisch borduurwerk in een tijdloos streepjespatroon laat zich stijlvol verenigen met Paris blue, een moderne interpretatie van petroleumblauw. Dawson in petroleumblauw maakt een doordacht statement met slim gedoseerde structuren.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. 

Marie Jo lanceerde deze zomer haar allereerste swimwearcollectie. De Belgische marktleider in lingerie vertaalt voor het eerst zijn doorgedreven expertise en diepgeworteld vakmanschap naar een verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Do you take the plunge?

Created for living and loving.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)