Met Marie Jo AW17 kleurt de winter petroleumblauw

Als het van Marie Jo afhangt, kleurt de winter petroleumblauw. In monochrome interpretaties maar evenzeer in combinatie met somptueuze tinten. In tandem met kant krijgt het iets gracieus, in een grafisch streepjespatroon straalt de kleur dan weer pure elegantie uit. Deze diepblauwe tint die knipoogt naar gesofisticeerd maximalisme komt in drie luxeseries terug.

Dahlia weerspiegelt als geen ander het maximalisme dat komende winter de toon zet. Petroleumblauw laat zich in deze set combineren met diepe tinten als aubergine, donkergrijs en smaragdgroen. Dit warme palet wordt gealterneerd met weelderige accenten als Italiaanse kant, Italiaanse broderie en fijne bloemenmotieven. Dahlia suggereert als geen ander het voluptueuze aspect van deze diepe, winterse kleur.

Fleur legt op haar beurt het accent op het geraffineerde karakter van petroleumblauw. De set verenigt fijne materialen als dentelle de Calais en peau de pêche met winters blauw. Een zuivere combinatie die stijlvol, warm en vrouwelijk ineen is. De monochrome set met ragfijne bloemenkant laat petroleumblauw van zijn allerzachtste kant zien.

Dawson bundelt dan weer uitgepuurd maximalisme en een zuiver lijnenspel in één lingerieset. Grafisch borduurwerk in een tijdloos streepjespatroon laat zich stijlvol verenigen met Paris blue, een moderne interpretatie van petroleumblauw. Dawson in petroleumblauw maakt een doordacht statement met slim gedoseerde structuren.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)