Marie Jo’s trouwcollectie, schijnbare onschuld vervat in subtiel spel van contrasten

Donderdag 9 maart 2017 — Een onvergetelijke huwelijksnacht vraagt om sensuele bruidslingerie. Omdat je lingerie minstens even veel indruk hoort te maken als je trouwjurk, pakt Marie Jo volgende zomer uit met ravissante trouwlingerie.

 

Marie Jo brengt een ode aan trouwen met delicate stoffen en tijdloze klasse. Het Belgische label zegt volmondig ja aan subtiele contrasten, evenwichtig gedoseerd maar daarom niet minder onschuldig.

 

Marie Jo voert je mee op een dartele waaier van hoogwaardige materialen. De trouwcollectie combineert gesofisticeerde retrokant met tule, matte materialen met glanzende dentelle en bekjes met ragfijne chantillykant. Een verleidelijke mix van gracieuze materialen dompelt deze zomerse trouwcollectie in elegante sexiness.

 

Marie Jo zegt ja aan wit in frisse varianten, van maagdelijk wit tot ruw ivoorwit. Ja aan strings, shorts en hogetailleslips die hand in hand gaan met kokette beha’s. De absolute blikvanger in de trouwcollectie is de vernieuwende variant op het balconnetmodel, zeg maar een pittige versie van de beugelbeha.

 

Marie Jo zet tegelijk in op uiteenlopende accessoires en blaast klassieke tradities nieuw leven in. Het label verleidt met een strapless demi-corps, een nostalgische verwijzing naar de traditie van trouwkorsetten vertaald naar een hedendaagse variant die stoer, romantisch en comfortabel tegelijk is. De trouwcollectie verrast eveneens met een sexy kousenband met schattig blauw strikje en een bevallige porte-jarretelle. De serie wordt afgewerkt met een transparante slip dress.

 

Marie Jo streeft met deze collectie naar de ultieme bruidslingerie: verleidelijk, sexy en op en top vrouwelijk.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

ELLE NATURAL
ELLE NATURAL
ELLE NATURAL
INGO WHITE
TILDA WHITE
HELENA SWEET VANILLA
JETT NATURAL