Marie Jo’s trouwcollectie, schijnbare onschuld vervat in subtiel spel van contrasten

Een onvergetelijke huwelijksnacht vraagt om sensuele bruidslingerie. Omdat je lingerie minstens even veel indruk hoort te maken als je trouwjurk, pakt Marie Jo volgende zomer uit met ravissante trouwlingerie.

 

Marie Jo brengt een ode aan trouwen met delicate stoffen en tijdloze klasse. Het Belgische label zegt volmondig ja aan subtiele contrasten, evenwichtig gedoseerd maar daarom niet minder onschuldig.

 

Marie Jo voert je mee op een dartele waaier van hoogwaardige materialen. De trouwcollectie combineert gesofisticeerde retrokant met tule, matte materialen met glanzende dentelle en bekjes met ragfijne chantillykant. Een verleidelijke mix van gracieuze materialen dompelt deze zomerse trouwcollectie in elegante sexiness.

 

Marie Jo zegt ja aan wit in frisse varianten, van maagdelijk wit tot ruw ivoorwit. Ja aan strings, shorts en hogetailleslips die hand in hand gaan met kokette beha’s. De absolute blikvanger in de trouwcollectie is de vernieuwende variant op het balconnetmodel, zeg maar een pittige versie van de beugelbeha.

 

Marie Jo zet tegelijk in op uiteenlopende accessoires en blaast klassieke tradities nieuw leven in. Het label verleidt met een strapless demi-corps, een nostalgische verwijzing naar de traditie van trouwkorsetten vertaald naar een hedendaagse variant die stoer, romantisch en comfortabel tegelijk is. De trouwcollectie verrast eveneens met een sexy kousenband met schattig blauw strikje en een bevallige porte-jarretelle. De serie wordt afgewerkt met een transparante slip dress.

 

Marie Jo streeft met deze collectie naar de ultieme bruidslingerie: verleidelijk, sexy en op en top vrouwelijk.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)