Marie Jo’s allereerste swimwear collectie wint prestigieuze award

De nieuwe swimwear collectie van het lingeriemerk Marie Jo is al voor de lancering bekroond met een MarediModa Creative Excellence Award. Deze award wordt jaarlijks toegekend aan een merk of bedrijf dat uitblinkt in creativiteit, innovatie en kwaliteit. Marie Jo ontving deze internationale award samen met de andere zustermerken van het luxueuze Belgische lingeriebedrijf Van de Velde: Andres Sarda Baño en PrimaDonna Swim.

Marco Borioli, de juryvoorzitter van de MarediModa Creative Excellence Award, spreekt lovend over het Belgische lingeriebedrijf: “Van de Velde is dankzij hun verschillende merken een toonaangevend lingeriehuis. Ieder merk is toegewijd aan een ander type vrouw, en onderscheidt zich door het bedrijf zijn vakmanschap, gevoel voor stijl, oog voor details en de hoge kwaliteit van gebruikte materialen.”

Voor Van de Velde is deze Award een erkenning voor het vakmanschap achter Marie Jo’s nieuwe en verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Al sinds de oprichting van het merk in 1981 probeert het bedrijf met Marie Jo vrouwen te inspireren en hun zelfbeeld te versterken.

Met de Marie Jo swimwear collectie, die nu net in de winkel ligt, brengt Van de Velde een ode aan tijdloze en sterke stijliconen als Romy Schneider, Catherine Deneuve en Grace Kelly. De intelligent ontworpen collectie speelt in op elke type vrouw en kent verschillende ingenieuze pasvormen: met beugels of beugelloos, met lining of zonder lining, strapless of met halter. Marie Jo Swimwear ademt luxe, dankzij een weloverwogen combinatie van flatterende snitten, luxueuze materialen en geraffineerde details.

Van de Velde CEO Erwin van Laethem: “Ik ben enorm trots dat we deze Award mee naar huis mogen nemen. Dit is een erkenning voor onze passie en de kers op de taart na de benoeming van Marie Jo tot Fashion Brand of the Year. Met de unieke combinatie van subtiele designs en de perfecte fit weet Marie Jo steeds meer vrouwen te overtuigen.”

“Ik wil alle Marie Jo fans heel erg bedanken voor hun steun en draag deze Award dan ook op aan hen. Wij zijn dankbaar dat we vrouwen over de hele wereld iedere dag mogen ‘empoweren’ met onze lingerie en swimwear”.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)