Marie Jo zet nieuwe swimwear lijn op de kaart met groots event in Amsterdam

Donderdag 29 maart 2018 — Marie Jo lanceert haar eerste swimwear lijn en brengt met deze collectie een ode aan tijdloze en sterke stijliconen als Romy Schneider, Catherine Deneuve en Grace Kelly. Wat hebben deze vrouwen gemeen met Paulien Riemis, Yara Michels, Lena Lademann, Karen Fleischmann en Julia Mosig, de vijf ambassadrices van het merk? Het zijn allen powervrouwen en absolute muzes van Marie Jo.

Met bovengenoemde vijf grote namen uit België, Nederland, Duitsland en Zwitserland als gastvrouwen toonde Marie Jo haar nieuwe swimwear lijn aan meer dan 100 #everydayheroines tijdens een spetterend event in een luxueuze spa in Amsterdam. Onder het motto ‘Do you dare to take the plunge’ werden de gasten verwend, geïnspireerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. De vijf gastvrouwen openden het event met een inspirerende getuigenis over hun ‘big plunge’ moment. Of het nu gaat om het kopen van een huis, een kind krijgen of je carrière een nieuwe wending geven: deze vrouwen durven de sprong wagen en resoluut te kiezen voor hun toekomst en geluk. Empowered by Marie Jo.

Met een klassevolle lijn van intelligent ontworpen swimwear ‘Created for living & loving’ wil Marie Jo weerwoord bieden aan trendgevoelige swimwear. Met de collectie mikt het Belgische huis op swimwear voor ambitieuze vrouwen. Vrouwen die alles uit het leven willen halen en hun eigen stempel willen drukken. Vrouwen die het volledig verdienen verwend te worden. Echte #everydayheroines. Geen beter publiek dus om Marie Jo’s eerste swimwear lijn te testen en naar buiten te brengen.

En jij, do you take the plunge? De Marie Jo collectie ligt nu in de winkels.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Marie Jo Swim event Amsterdam (NL)