Marie Jo zet nieuwe swimwear lijn op de kaart met groots event in Amsterdam

Marie Jo lanceert haar eerste swimwear lijn en brengt met deze collectie een ode aan tijdloze en sterke stijliconen als Romy Schneider, Catherine Deneuve en Grace Kelly. Wat hebben deze vrouwen gemeen met Paulien Riemis, Yara Michels, Lena Lademann, Karen Fleischmann en Julia Mosig, de vijf ambassadrices van het merk? Het zijn allen powervrouwen en absolute muzes van Marie Jo.

Met bovengenoemde vijf grote namen uit België, Nederland, Duitsland en Zwitserland als gastvrouwen toonde Marie Jo haar nieuwe swimwear lijn aan meer dan 100 #everydayheroines tijdens een spetterend event in een luxueuze spa in Amsterdam. Onder het motto ‘Do you dare to take the plunge’ werden de gasten verwend, geïnspireerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. De vijf gastvrouwen openden het event met een inspirerende getuigenis over hun ‘big plunge’ moment. Of het nu gaat om het kopen van een huis, een kind krijgen of je carrière een nieuwe wending geven: deze vrouwen durven de sprong wagen en resoluut te kiezen voor hun toekomst en geluk. Empowered by Marie Jo.

Met een klassevolle lijn van intelligent ontworpen swimwear ‘Created for living & loving’ wil Marie Jo weerwoord bieden aan trendgevoelige swimwear. Met de collectie mikt het Belgische huis op swimwear voor ambitieuze vrouwen. Vrouwen die alles uit het leven willen halen en hun eigen stempel willen drukken. Vrouwen die het volledig verdienen verwend te worden. Echte #everydayheroines. Geen beter publiek dus om Marie Jo’s eerste swimwear lijn te testen en naar buiten te brengen.

En jij, do you take the plunge? De Marie Jo collectie ligt nu in de winkels.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)