Marie Jo zet nieuwe swimwear lijn op de kaart met groots event in Amsterdam

Marie Jo lanceert haar eerste swimwear lijn en brengt met deze collectie een ode aan tijdloze en sterke stijliconen als Romy Schneider, Catherine Deneuve en Grace Kelly. Wat hebben deze vrouwen gemeen met Paulien Riemis, Yara Michels, Lena Lademann, Karen Fleischmann en Julia Mosig, de vijf ambassadrices van het merk? Het zijn allen powervrouwen en absolute muzes van Marie Jo.

Met bovengenoemde vijf grote namen uit België, Nederland, Duitsland en Zwitserland als gastvrouwen toonde Marie Jo haar nieuwe swimwear lijn aan meer dan 100 #everydayheroines tijdens een spetterend event in een luxueuze spa in Amsterdam. Onder het motto ‘Do you dare to take the plunge’ werden de gasten verwend, geïnspireerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. De vijf gastvrouwen openden het event met een inspirerende getuigenis over hun ‘big plunge’ moment. Of het nu gaat om het kopen van een huis, een kind krijgen of je carrière een nieuwe wending geven: deze vrouwen durven de sprong wagen en resoluut te kiezen voor hun toekomst en geluk. Empowered by Marie Jo.

Met een klassevolle lijn van intelligent ontworpen swimwear ‘Created for living & loving’ wil Marie Jo weerwoord bieden aan trendgevoelige swimwear. Met de collectie mikt het Belgische huis op swimwear voor ambitieuze vrouwen. Vrouwen die alles uit het leven willen halen en hun eigen stempel willen drukken. Vrouwen die het volledig verdienen verwend te worden. Echte #everydayheroines. Geen beter publiek dus om Marie Jo’s eerste swimwear lijn te testen en naar buiten te brengen.

En jij, do you take the plunge? De Marie Jo collectie ligt nu in de winkels.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)