Marie Jo x Fashionchick: Everyday Heroines Awards

Het Belgische lingeriemerk Marie Jo brengt, in samenwerking met Fashionchick, een ode aan everyday heroines. Sterke vrouwen die andere vrouwen inspireren, empoweren en in beweging brengen. Op maandag 7 mei werd bekend gemaakt welke Nederlandse #everydayheroines een award in ontvangst mogen nemen. Omdat ze zo inspirerend en bijzonder zijn. De winnaressen uit vijf categorieën - Conscious Girl, Business Babe, Fashion Icon, Powermother of the Year en Everyday Heroine- werden verrast met een customized award én een jaarvoorraad Marie Jo lingerie.

Conscious Girl: Paulien Wesselink

Misschien doet de naam Paulien Wesselink niet meteen een belletje rinkelen, maar doet de naam van haar tassen- en accessoiremerk dat wel: O My Bag. Paulien produceert prachtige tassen en accessoires op eerlijke en duurzame wijze. Omdat ze in alles wat ze doet streeft naar een betere wereld, verdient zij de Conscious Girl Award.

Business Babe: Floor Bos

Floor heeft een eigen shop aan de Amsterdamse grachten: Atelier des Femmes. Niet alleen verkoopt ze er de bandeaus waarmee ze een succesverhaal schreef, ondertussen vind je er ook baretjes in een breed scala aan kleuren. Accessoires voor en door echte #everydayheroines: dat verdient een award!

Fashion Icon: Maureen Powel

Maureen  kiest iedere dag voor iets dat nét even een tikkeltje anders is. Haar outfits kun je omschrijven als opvallend, kleurrijk en helemaal in. Ze volgt de trends, maar maakt deze zichzelf eigen door leuke elementen en details. Een Fashion Icon dus dat door dagelijkse keuzes deze award verdient.  

Powermother of the Year: Manon Proper

Volgens Marie Jo kan iedere moeder omschreven worden als een #everydayheroine. Maar als je binnen twee jaar vijf kinderen krijgt - waarvan een twee- én drieling, verdien je de Powermother of the Year award voor de volle honderd procent. Manon combineert het moederschap bovendien nog eens met een drukbezochte blog én een Instagramaccount. Award-waardig dus.

Everyday Heroine: Daphne Matthew

Zwanger worden op een natuurlijke manier voor iedereen vanzelfsprekend? Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd.  Het is meteen wat Daphne Matthew via haar Instagram account, Fit for IVF, wou duidelijk maken. Via het kanaal doorbreekt ze het taboe rond onvruchtbaarheid. Dankzij haar zus kon ze een IVF-traject ingaan en is ze intussen zwanger. Het allermooiste cadeau, al hopen we dat ook deze award én een jaarvoorraad Marie Jo lingerie haar blij zal maken.

Ontdek hier de Marie Jo collectie, geïnspireerd op en gemaakt voor #everydayheroines.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)