Marie Jo: winter nudes

Winter nudes zijn dit seizoen in opmars. Ook Marie Jo hult je deze winter in opulente luxe in zachte poedertinten.

Het Belgische huis verwelkomt de herfst met een gevatte interpretatie van de poedertrend, met diepgeworteld vakmanschap, innoverend comfort en überverleidelijke elegantie. Zeg maar, een sereen manifest dat in stilte pure klasse uitademt. Amy alterneert speelse polka dots met romantische kant terwijl Ingo een uitgepuurd lijnenspel met hedendaagse hi-techdetails combineert. Natalie verleidt op haar beurt met gracieuze klasse dankzij een hypervrouwelijk spel van kant, tule en Swarovski-accenten. Van poederroze over champagne tot naturel en ivoorwit, Marie Jo verenigt een gevarieerd poederpalet met diverse snits, van frivool tot minimalistisch.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)