Marie Jo: winter nudes

Winter nudes zijn dit seizoen in opmars. Ook Marie Jo hult je deze winter in opulente luxe in zachte poedertinten.

Het Belgische huis verwelkomt de herfst met een gevatte interpretatie van de poedertrend, met diepgeworteld vakmanschap, innoverend comfort en überverleidelijke elegantie. Zeg maar, een sereen manifest dat in stilte pure klasse uitademt. Amy alterneert speelse polka dots met romantische kant terwijl Ingo een uitgepuurd lijnenspel met hedendaagse hi-techdetails combineert. Natalie verleidt op haar beurt met gracieuze klasse dankzij een hypervrouwelijk spel van kant, tule en Swarovski-accenten. Van poederroze over champagne tot naturel en ivoorwit, Marie Jo verenigt een gevarieerd poederpalet met diverse snits, van frivool tot minimalistisch.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)