Marie Jo wint Belgian Fashion Brand of the Year

Vrijdag 17 november 2017 — Het luxueuze Belgische lingeriebedrijf Van de Velde is tijdens de allereerste Belgian Fashion Awards met lingeriemerk Marie Jo in de prijzen gevallen. Dankzij de steun van het Belgische publiek draagt Marie Jo nu een jaar lang de titel ‘Fashion Brand of the Year’. Het lingeriemerk versloeg hiermee 23 andere Belgische topmerken in de race om het favoriete modemerk van België te worden.

 

Voor Van de Velde is deze Award een erkenning voor de kracht en wereldklasse van het lingeriemerk Marie Jo. Al sinds de oprichting van het merk in 1981 probeert het bedrijf met Marie Jo vrouwen te inspireren en hun zelfbeeld te versterken aan de hand van verleidelijke en verfijnde Belgische lingerie. Met de unieke combinatie van subtiele designs en de perfecte fit weet Marie Jo wereldwijd steeds meer vrouwen te overtuigen in de paskamer.

 

“Dat we deze Award mee naar huis mogen nemen is een erkenning voor onze passie en hét bewijs dat we kunnen rekenen op een schare trouwe fans. De Marie Jo vrouwen zijn wel degelijk sterke powervrouwen, die hun stem laten gelden”, zegt Lieve Vermeire, Brand Design Manager van Marie Jo.

 

Van de Velde CEO Erwin van Laethem vult trots aan: “Resoluut kiezen voor wat je consument verlangt, met een product dat er fantastisch uitziet, maar tegelijk ook comfortabel zit en perfect past, het is een bewezen succesformule. Ik wil alle Marie Jo fans heel erg bedanken voor hun steun en draag deze Award dan ook op aan hen. Wij zijn dankbaar dat we hen iedere dag mogen ‘empoweren’ met onze lingerie”.

 

#ikkoopbelgisch #belgianfashionawards2017

 

Over de Belgian Fashion Awards

Flanders DC (Flanders District of Creativity), Le Vif Weekend, Knack Weekend en MAD (Brussels Fashion and Design Platform) sloegen de handen ineen om gevestigd én opkomend talent uit de Belgische modesector de erkenning te geven die ze verdient. Met de uitreiking van de allereerste Belgian Fashion Awards belonen ze jong talent en gevestigde namen uit de Belgische modewereld.