Marie Jo viert Valentijn met Francoise: synoniem voor intuïtieve vrouwelijkheid

Marie Jo viert Valentijn met Francoise: synoniem voor intuïtieve vrouwelijkheid

Do you take the first step?

Op Valentijn staan we net dat tikkeltje langer stil bij onze lingerie. Marie Jo neemt dit seizoen die bekommernis weg met Francoise. Deze Valentijnsset voert je mee op een gracieuze waaier van hoogwaardige Franse kant in pittig framboosrood.

Marie Jo vond voor deze spitante lingerieset inspiratie in de intrigerende relatie tussen de kunstenaar en zijn muze. Francoise symboliseert als geen ander de kracht van intuïtieve klasse. En wat hebben we meer nodig op Valentijn dan een ravissante lingerieset die onze inherente vrouwelijkheid op stijlvolle wijze naar buiten brengt? Francoise verleidt in één oogopslag dankzij een sublieme combinatie van Franse kant en Belgische microfiber. Het framboosrood brengt een spitante interpretatie van de nieuwe zomertrends terwijl de sensuele finesse van de kanten bloemprint de sterke muze verbeeldt die Marie Jo voor ogen houdt in deze verleidelijke set.

Deze lingerieset is ook een vrouwelijke ode aan diepgeworteld craftswomanship: Francoise plooit sierlijk terug op Belgisch design en Europese ambacht. De uitgelezen keuze om op Valentijn je vrouwelijke elegantie met flair een extra dimensie te geven.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.  

Klik hier voor de packshots.

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)