Marie Jo vertaalt hedendaags minimalisme naar allereerste loungewearcollectie

Marie Jo vertaalt hedendaags minimalisme naar allereerste loungewearcollectie

Marie Jo zet 2019 in met een allereerste volwaardige loungewearcollectie, geïnspireerd op hedendaags minimalisme. Pure architecturale dimensies, een zuiver lijnenspel en grafische prints refereren naar diepgeworteld craftswomanship gestoeld op een kosmopolitische dynamiek en architectonisch bewustzijn. Het Belgische lingerielabel richt zich met deze vernieuwende loungewearcollectie tot elke zelfbewuste vrouw die een uitgepuurd maar stijlvol statement wil maken ‘to celebrate the everyday’.

De serie REM is opgebouwd rond enerzijds een geometrische ruitjesprint en anderzijds een abstracte dierenprint. Marie Jo brengt zo een grafische ode aan de everyday heroines, sterke vrouwen die anderen inspireren, empoweren en in beweging brengen. Zowel de pyjama’s als de lingeriesets ogen gesofisticeerd en tegelijk zeer puur. Ze fungeren als een letterlijke streling voor het oog en garanderen stijlvol luxecomfort.

De prints verenigen sporty chic met een urban feel. Deze architecturale prints werden ontwikkeld op maat van Marie Jo door een Franse fabrikant die prat gaat op diepgeworteld craftswomanship en hoogwaardige kwaliteit. Jarenlange expertise en hi-tech innovatie in de nieuwste printtechnieken staan garant voor twee unieke materialen in een sublieme kwaliteit.

Marie Jo brengt met deze loungewear een krachtige hommage aan ongerepte vrouwelijkheid, zonder haar sublieme pasvormen uit het oog te verliezen. Zeg maar een slimme collectie van intuïtief en tegelijk doordacht ontworpen loungewear ‘to celebrate the everyday’ met een gedoseerd evenwicht tussen natuurlijke elegantie en krachtige athleisure.

Marie Jo’s eerste loungewearcollectie landt in januari  in de winkels. Je vindt de collectie in gespecialiseerde lingerieboetieks. Vind de verkooppunten via mariejo.com

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)