Marie Jo vertaalt hedendaags minimalisme naar allereerste loungewearcollectie

Marie Jo vertaalt hedendaags minimalisme naar allereerste loungewearcollectie

Marie Jo zet 2019 in met een allereerste volwaardige loungewearcollectie, geïnspireerd op hedendaags minimalisme. Pure architecturale dimensies, een zuiver lijnenspel en grafische prints refereren naar diepgeworteld craftswomanship gestoeld op een kosmopolitische dynamiek en architectonisch bewustzijn. Het Belgische lingerielabel richt zich met deze vernieuwende loungewearcollectie tot elke zelfbewuste vrouw die een uitgepuurd maar stijlvol statement wil maken ‘to celebrate the everyday’.

De serie REM is opgebouwd rond enerzijds een geometrische ruitjesprint en anderzijds een abstracte dierenprint. Marie Jo brengt zo een grafische ode aan de everyday heroines, sterke vrouwen die anderen inspireren, empoweren en in beweging brengen. Zowel de pyjama’s als de lingeriesets ogen gesofisticeerd en tegelijk zeer puur. Ze fungeren als een letterlijke streling voor het oog en garanderen stijlvol luxecomfort.

De prints verenigen sporty chic met een urban feel. Deze architecturale prints werden ontwikkeld op maat van Marie Jo door een Franse fabrikant die prat gaat op diepgeworteld craftswomanship en hoogwaardige kwaliteit. Jarenlange expertise en hi-tech innovatie in de nieuwste printtechnieken staan garant voor twee unieke materialen in een sublieme kwaliteit.

Marie Jo brengt met deze loungewear een krachtige hommage aan ongerepte vrouwelijkheid, zonder haar sublieme pasvormen uit het oog te verliezen. Zeg maar een slimme collectie van intuïtief en tegelijk doordacht ontworpen loungewear ‘to celebrate the everyday’ met een gedoseerd evenwicht tussen natuurlijke elegantie en krachtige athleisure.

Marie Jo’s eerste loungewearcollectie landt in januari  in de winkels. Je vindt de collectie in gespecialiseerde lingerieboetieks. Vind de verkooppunten via mariejo.com

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)