Marie Jo Undertones lanceert ultieme zomertint Natuur

Dinsdag 9 mei 2017 — Marie Jo Undertones, de luxelijn van lingerie essentials verwelkomt de zomer met een nieuwe, frisse tint. Het Belgische lingerielabel suggereert een zuiver wit dat elegant, tijdloos en vrouwelijk tegelijk is. Undertones Natuur zet de toon voor gracieus minimalisme, zij het op een vrouwelijke manier, in luxueuze materialen en met gesofisticeerde details.

 

 

Marie Jo Undertones staat voor opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. En dat vertaalt zich ook naar deze vierde, nieuwe kleur. Undertones vat de essentie van lingerie samen met sobere en smetteloze modellen in neutrale tinten die perfect inspelen op uiteenlopende huidtypes. Daar sluit de nieuwe tint Natuur perfect bij aan.

 

Ook voor deze nieuwe kleur liet Marie Jo zich inspireren door tinten die passen bij je huidtint. Vanuit doorgedreven vakmanschap en hedendaagse innovatie ging het lingerielabel op zoek naar een wittint die hand in hand gaat met de verschillende huidtypes.

 

Undertones Natuur laat zich combineren met vijf modellen: zo speelt Marie Jo in op de verschillende types, met voor elke vrouw een perfecte pasvorm. De zuivere snitten worden gedoseerd door sensuele details als subtiele tule, discrete stiksels en verticale naden. De lingeriesets van Undertones zijn multi-inzetbaar bij elke zomertrend, of je nu kiest voor de comfy chic, transparante sportswear of gebloemd Victoriaans.

 

Marie Jo Undertones Natuur verenigt innoverend comfort en jarenlange knowhow met überelegant minimalisme. Het Belgische huis brengt hiermee een doordachte interpretatie van sobere eenvoud dankzij uitgepuurde snitten, hi-tech materialen en de juiste kleur wit. Gestileerd, een tikje transparant en luxueus in al zijn eenvoud.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

UNDERTONES BLACK
UNDERTONES BLACK / PATINE
UNDERTONES GLOSSY PINK / BLACK
UNDERTONES GLOSSY PINK / NATURAL
UNDERTONES GLOSSY PINK / NATURAL
UNDERTONES NATURAL
UNDERTONES NATURAL / PATINE
UNDERTONES PATINE
UNDERTONES PATINE / GLOSSY PINK / BLACK / NATURAL