Marie Jo Undertones lanceert ultieme zomertint Natuur

Marie Jo Undertones, de luxelijn van lingerie essentials verwelkomt de zomer met een nieuwe, frisse tint. Het Belgische lingerielabel suggereert een zuiver wit dat elegant, tijdloos en vrouwelijk tegelijk is. Undertones Natuur zet de toon voor gracieus minimalisme, zij het op een vrouwelijke manier, in luxueuze materialen en met gesofisticeerde details.

 

 

Marie Jo Undertones staat voor opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. En dat vertaalt zich ook naar deze vierde, nieuwe kleur. Undertones vat de essentie van lingerie samen met sobere en smetteloze modellen in neutrale tinten die perfect inspelen op uiteenlopende huidtypes. Daar sluit de nieuwe tint Natuur perfect bij aan.

 

Ook voor deze nieuwe kleur liet Marie Jo zich inspireren door tinten die passen bij je huidtint. Vanuit doorgedreven vakmanschap en hedendaagse innovatie ging het lingerielabel op zoek naar een wittint die hand in hand gaat met de verschillende huidtypes.

 

Undertones Natuur laat zich combineren met vijf modellen: zo speelt Marie Jo in op de verschillende types, met voor elke vrouw een perfecte pasvorm. De zuivere snitten worden gedoseerd door sensuele details als subtiele tule, discrete stiksels en verticale naden. De lingeriesets van Undertones zijn multi-inzetbaar bij elke zomertrend, of je nu kiest voor de comfy chic, transparante sportswear of gebloemd Victoriaans.

 

Marie Jo Undertones Natuur verenigt innoverend comfort en jarenlange knowhow met überelegant minimalisme. Het Belgische huis brengt hiermee een doordachte interpretatie van sobere eenvoud dankzij uitgepuurde snitten, hi-tech materialen en de juiste kleur wit. Gestileerd, een tikje transparant en luxueus in al zijn eenvoud.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)