Marie Jo Swimwear: Monica predikt discrete luxe en gedurfde elegantie

Marie Jo Swimwear: Monica predikt discrete luxe en gedurfde elegantie

Do you go against the current?

Na het ongezien commercieel succes van de allereerste swimwearcollectie, bekroond met de MarediModa Creative Excellence Award, lanceert Marie Jo een tweede swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken. De Belgische marktleider in lingerie laat met Monica opnieuw zien dat intuïtieve klasse schuilt in inherente chic en discrete luxe.

Klik hier voor packshots van Monica.

Marie Jo liet zich inspireren door Monica Bellucci, vanaf haar prille carrière tot vandaag. Een gegronde keuze: de natuurlijke zelfzekerheid van Monica Bellucci sluit naadloos aan bij Marie Jo. Het Belgische label vertaalt Monica’s persoonlijkheid naar een high-standard swimwear set gecreëerd voor vrouwen, door vrouwen.

Monica vormt het statement piece van Marie Jo’s swimwearcollectie SS19. Het Belgische huis brengt met Monica een oprechte ode aan een stijlicoon dat wars van generaties haar stempel drukte door altijd en overal haar intuïtie te volgen én tegen de stroom in te gaan.  Deze swimwear style straalt discrete luxe en gedurfde elegantie uit, zij het op een onbevangen manier. De luxeset combineert een monochroom, warm kleurenpalet met zuivere, vrouwelijke snitten. Klassieke hoofdtonen gaan op hun beurt hand in hand met stoere bronzen accenten.

Klik hier voor packshots van Claudia.

Het Belgische label haalde zijn inspiratie bij iconische persoonlijkheden van de voorbije decennia. Claudia borduurt tevens verder op het thema van inspirerende vrouwen die de tijdsgeest achter zich laten en hun eigen weg inslaan. Die vastberadenheid vertaalt zich naar discrete luxe en stijlvol comfort.

Deze blikvangers worden dan ook geregeerd door vrouwelijke snitten, geraffineerde materialen en een luxueus kleurenpalet.  Marie Jo Swimwear SS19 laat elke vrouw toe om deze zomer haar intuïtie te volgen in stijl. Do you go against the current?

Klik hier voor meer campagnebeelden.

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)