Marie Jo Swim: cruisecollectie voorspelt een opulent najaar

Marie Jo Swim: cruisecollectie voorspelt een opulent najaar

...geïnspireerd op de Italiaanse Riviera

Marie Jo’s cruisecollectie dicteert een opulent najaar, geïnspireerd op de Italiaanse Riviera. De cruisecollectie neemt je vanaf december mee naar de zon in Zuiders getinte swimwear. Deze gracieuze luxecollectie brengt een ode aan Ornella Muti, de legendarische filmster die als geen ander de boholook een ultraluxueuze twist wist te geven.

Wars van de heersende codes, vertaalt Marie Jo die flamboyante inspiratiebron met naturelle flair naar een inspirerende, draagbare swimwearcollectie. Het Belgische label streeft naar een easy-to-wear interpretatie van vrouwelijke luxe en Zuiderse elegantie. Marie Jo suggereert zo een tijdloze cruisecollectie van intelligent ontworpen swimwear ‘to celebrate the everyday’ op flamboyante wijze.

Ornella’s gracieuze boho stijl vertaalt zich naar een serie gesofisticeerde swimwear in geraffineerde materialen en tinten. De Ornella set combineert  luxematerialen als lurex met klassieke tinten en rijkelijke details. Een opvallende nieuwkomer met geraffineerde boho allures is het triangelbadpak.  Ook de invloed van beugelloze snits maakt in deze cruisecollectie – aan de hand van het badpak- zijn comeback en staat synoniem voor vrouwelijke finesse.

Naast opulente swimwear, wordt de cruisecollectie geregeerd door een iconische Ornella dress. Deze sensuele maxidress met fijne schouderbandjes en ceintuur voorspelt een gedurfd, Zuiders najaar dat je meevoert naar de Italiaanse Riviera. Klassieke hoofdtonen laten zich stijlvol alterneren met een glamoureuze seventies twist.

Het Belgische label zet in deze cruisecollectie ultieme vrouwelijkheid op een pedestal, zonder daarbij verfijnde klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. De collectie is beschikbaar vanaf december 2018 in geselecteerde Marie Jo verkooppunten.

Ontdek de Ornella verkooppunten via mariejo.com.

Klik hier om extra beeldmateriaal te downloaden: https://we.tl/t-tblCdC5NYZ.  

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. 

Marie Jo lanceerde deze zomer haar allereerste swimwearcollectie. De Belgische marktleider in lingerie vertaalt voor het eerst zijn doorgedreven expertise en diepgeworteld vakmanschap naar een verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Do you take the plunge?

Created for living and loving.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)