Marie Jo Swimwear: cruisecollectie voorspelt een opulent najaar

Marie Jo Swimwear: cruisecollectie voorspelt een opulent najaar

...geïnspireerd op de Italiaanse Riviera

Marie Jo’s cruisecollectie dicteert een opulent najaar, geïnspireerd op de Italiaanse Riviera. De cruisecollectie neemt je vanaf december mee naar de zon in Zuiders getinte swimwear. Deze gracieuze luxecollectie brengt een ode aan Ornella Muti, de legendarische filmster die als geen ander de boholook een ultraluxueuze twist wist te geven.

Wars van de heersende codes, vertaalt Marie Jo die flamboyante inspiratiebron met naturelle flair naar een inspirerende, draagbare swimwearcollectie. Het Belgische label streeft naar een easy-to-wear interpretatie van vrouwelijke luxe en Zuiderse elegantie. Marie Jo suggereert zo een tijdloze cruisecollectie van intelligent ontworpen swimwear ‘to celebrate the everyday’ op flamboyante wijze.

Ornella’s gracieuze boho stijl vertaalt zich naar een serie gesofisticeerde swimwear in geraffineerde materialen en tinten. De Ornella set combineert  luxematerialen als lurex met klassieke tinten en rijkelijke details. Een opvallende nieuwkomer met geraffineerde boho allures is het triangelbadpak.  Ook de invloed van beugelloze snits maakt in deze cruisecollectie – aan de hand van het badpak- zijn comeback en staat synoniem voor vrouwelijke finesse.

Naast opulente swimwear, wordt de cruisecollectie geregeerd door een iconische Ornella dress. Deze sensuele maxidress met fijne schouderbandjes en ceintuur voorspelt een gedurfd, Zuiders najaar dat je meevoert naar de Italiaanse Riviera. Klassieke hoofdtonen laten zich stijlvol alterneren met een glamoureuze seventies twist.

Het Belgische label zet in deze cruisecollectie ultieme vrouwelijkheid op een pedestal, zonder daarbij verfijnde klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. De collectie is beschikbaar vanaf december 2018 in geselecteerde Marie Jo verkooppunten.

Ontdek de Ornella verkooppunten via mariejo.com.

Klik hier om extra beeldmateriaal te downloaden: https://we.tl/t-tblCdC5NYZ.  

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)