Marie Jo en Miele streven naar ultieme vrijheid voor vrouwen

Marie Jo en Miele streven naar ultieme vrijheid voor vrouwen

CELEBRATE THE EVERYDAY MET MARIE JO & MIELE

Dat Marie Jo sinds jaar en dag rigoureus streeft naar elegante degelijkheid, hoeven we niemand meer uit te leggen. Elke collectie staat synoniem voor doorgedreven luxecomfort voor elke dag. Toch vindt het favoriete merk van de Belgen dat je die focus op kwaliteit nooit genoeg kan onderstrepen. En dus slaat Marie Jo de handen in elkaar met Miele, dé referentie in huishoudtoestellen die evenzeer prat gaat op diepgewortelde kwaliteit. Samen gaan ze de uitdaging aan om vrouwen de ultieme vrijheid voor te schotelen. Elk op hun manier, elke dag opnieuw.

Marie Jo L'Aventure - Tom
Marie Jo L'Aventure - Tom

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt Marie Jo zich tot de zelfbewuste vrouw die elke dag opnieuw een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil het lingerielabel gedreven vrouwen inspireren met high-standard lingerie voor elke dag, die de kracht van comfort en esthetiek combineert.Miele (°1899) is op zijn beurt de referentie in wasmachines. 'Immer Besser', zo luidt het credo dat Miele voor ogen houdt door elke dag zijn grenzen op vlak van kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak te verleggen naar een hoger niveau met het oog op unieke ervaringen. De Europese marktleider in huishoudtoestellen laat innovatie en ontwikkeling dagelijks hand in hand gaan met uitmuntende kwaliteit. 

Uit onderzoek (Brand Positioning Study, Ipsos, 2016) blijkt dat 75% van de consumenten Miele als eerste merk in wasmachines opnoemt. Bovendien is het merk gekend bij 95% van de consumenten. Wist je trouwens dat een op vijf van de Belgische huishoudens met Miele wast? De consument blijkt in hoofdzaak voor de Duitse speler te kiezen omwille van de hoogwaardige kwaliteit. Toegegeven, je kan je dierbaarste kledingstukken - zo ook je lingerie - zonder zorgen toevertrouwen aan je Miele wasmachine. Het Duitse huishoudmerk garandeert een optimale reiniging maar verzorgt tezelfdertijd ook je favoriete kledingstuk en beschermt het tegen slijtage

 

Story image

Download hier meer Marie Jo x Miele beeldmateriaal.

WASTIPS VOOR ZORGELOOS WASSEN

 - Een handwassymbool hoef je niet letterlijk te nemen. De meeste consumenten gaan kledij met een handwassymbool eigenhandig met de hand wassen. Het is evenwel veel beter om je kledingstuk in de wasmachine te wassen op een handwasprogramma. Dat geldt ook voor lingerie. Een wasmachine behandelt delicate stukken zeer secuur: de trommel wiegt de stuks zachtjes en centrifugeert aan een zo laag mogelijke snelheid. We mogen zelfs aannemen dat de wasmachine een stuk voorzichtiger is dan de menselijke hand. We hebben al te vaak de neiging om te hard te knijpen in de textielvezels en ze te hard uit te wringen, waardoor we de vezels stukmaken. Gebruik een wasprogramma voor delicate was met maximaal 600 toeren.

- Als je voor je witte lingerie te veel wasmiddel gebruikt, zorgen de optische witmakers in je wasproduct voor te veel partikels, waardoor het licht niet weerkaatst en je was er grauwer en grijzer uitziet.- Maak alle haakjes vast en stop je lingerie in een waszakje. Zo voorkom je beschadiging door contact met andere kledingstukken. Vouw de cups netjes in elkaar, zodat ze hun vorm behouden.- Gebruik een wasmiddel voor fijne, delicate was. Een fijnwasmiddel bevat speciale ingrediënten die mild zijn voor de stof en de stof extra verzorgen. Het Miele wasmiddel voor fijn wasgoed bevat tarwekiemproteïnes die de vezels verzachten bij elke wasbeurt.

- Was je beha's nooit samen met jeans of andere zware stoffen. Anders loop je immers het risico dat je cups gaan indeuken. Ook in een waszakje is je lingerie niet beschermd tegen het gewicht van jeans.

- Haal je lingerie meteen na het wassen uit de wasmachine om schade te voorkomen.- Lingerie hoort niet thuis in de droogkast. Laat je beha's aan de lucht drogen.

- Laat je lingerie bij het drogen nooit rusten op het middenvoorstukje om schade aan je cups te voorkomen. Je laat een beha best horizontaal drogen op een wasrekje zodat hij mooi zijn vorm behoudt.

Download hier meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)