Marie Jo SS 16 luidt een zwierig zwoele zomer in

Marie Jo voorspelt een heerlijk onbezonnen zomer. Puur als hoogzomerlicht, etherisch als een zomerhorizon, rebels als een zuiderse zomerbries. Geen overbodige details, des te meer een scherp oog voor vrouwelijke finesse.

Deze zomer is er een glansrol weggelegd voor ultravrouwelijke silhouetten met fijne doorkijkkant en geraffineerde borduursels. Laat je meevoeren naar zonovergoten zomerdagen in gesofisticeerde lingerie met die treffende Belgische signatuur.

Marie Jo speelt deze zomer een subtiel spel met frisse bloemenprints, elegante kant en een ravissant kleurenpalet. De collectie verleidt met rijkelijke materialen, flatterende coupes en sublieme details als gevlochten bandjes en poppy strikjes. Hoge shorts gaan hand in hand met transparante details. De collectie compileert gracieuze glamour en Riviera chic tot een luchthartig samenspel.

Het kleurenpalet verenigt tijdloos zwart, azuurblauw en marineblauw met gedempt parelmoerroze, schuimwit en parelwit. Als geen ander etaleert het label kokette finesse, zo eigen aan de Zuiderse Riviera. Luchtig afgewerkte beha’s stomen je klaar voor een vederlichte zomer. Sensuele sets in hoogzomerrood en oceaanblauw ademen mediterrane easy chic.

Zwoele pasteltinten regeren tegelijk romantische bloemenprints. Dankzij een zorgvuldig evenwicht van verfijnde snits en hoogwaardige accenten tast Marie Jo SS 16 moeiteloos de grenzen af tussen frivool en glamoureus.

Amoureuze kronieken vinden hun weg in luchtige looks met een hoge houdbaarheid. Het zuivere lijnenspel vormt een verleidelijke tandem met kanten prints en transparante accenten. Kortom, Marie Jo stoomt je klaar voor een zwierige zomer.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zicht tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken.

Marie Jo L’Aventure SS 16 verleidt met sensueel ondeugende soberheid

Marie Jo L’Aventure neemt je mee op een onstuimige trip. De collectie straalt een onbekommerde charme uit en vertaalt dat spontane zomergevoel naar een kokette allure.

Dit seizoen tilt Marie Jo L’Aventure je zomergarderobe naar een ondeugend niveau met lolita zomerlooks: onvergankelijke elegantie met een capricieuze twist. Die spontane uitstraling vormt voor Marie Jo L’Aventure het geheim van een zorgeloze stijl.

Wars van alle regels, mengt Marie Jo L’Aventure felle tinten met tijdloze kleuren. De collectie kleurt poederroze maar evenzeer monochroom zwart. Het frivole pastelpalet gaat hand in hand met tijdloos getinte contouren of ondeugende prints. Speels gekleurde sets dragen op hun beurt een lichtvoetig luxegevoel uit.

Al beperken die verrassende combinaties zich niet tot het kleurenpalet. De verfrissende interpretatie van de Vichyruit flirt met de klassieke stijlcodes. Broderie anglaise krijgt een eigentijdse dimensie terwijl gladde texturen dan weer gepaard gaan met gestreepte reliëfstroken.

Deze collectie haalt de speelse diva in elke vrouw naar boven. Met statement body’s, sensuele shorts en luxueuze beha’s. Het samenspel van minimalistische snits en poppy details vertaalt zich naar een pittig gevarieerde collectie.

Marie Jo L’Aventure ontwerpt lingerie voor de stijlvolle stadsnomade, voor wie altijd onderweg is en tegelijk overal thuis. Als het van deze collectie afhangt kunnen we deze zomer alle kanten uit: heerlijk onvoorspelbaar in een spel van vrouwelijke contrasten, of net ultraongecompliceerd in een uitgepuurd mix&match silhouet. 

Over Marie Jo L’Aventure

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de lingeriewereld met haar eigentijdse Belgische minimalisme: het Belgische label combineert sobere sensualiteit met een zuiver lijnenspel. Zo verrast het lingerielabel elke stijlvolle stadsnomade die altijd onderweg is en tegelijk overal thuis.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)