Marie Jo neemt Victoriaanse duik in de natuur

Woensdag 14 december 2016 — Marie Jo neemt komende zomer een zwierige duik in de natuur, delicaat en tegelijk onwrikbaar. Bloemen floreren in de nieuwe zomercollectie, zij het in hun meest genereuze vorm. De inherente kracht van een bloem zet de toon voor een sterke maar fijngevoelige lingeriecollectie.

 

Verfijnde kant regeert de collectie en wordt uitgedaagd in een spel van elegante schakeringen. Zo krijgt chantillykant vrouwelijk tegengewicht van grafische motieven, verfijnd borduurwerk en frisse bloemenprints. Floral chic knipoogt zachtjes naar een broeierige zomer met gesofisticeerde details als pailletten, spiegelaccenten, lurex, métallisé en irisé.

 

Deze zomer speelt Marie Jo een flamboyant spel van contrasten. Zo laat verfijnde Leaverskant zich alterneren met zijde of tule. Roségouden studs injecteren punch in barokgebloemde dentelle terwijl een uitgesproken bloemendessin dan weer gecombineerd wordt met satijnglans. Een waaier aan geraffineerde structuren domineert de collectie en ontwaart in een coulante kleurenwaaier.

 

Een lichtbleek palet van patine, roomwit en ivoor gaat gepaard met broeierige bloementinten als ceruleanblauw, muntgroen en flamingoroze. Binnen dat zomerfrisse palet is er een glansrol weggelegd voor blauwtonen met ijsblauw als absolute blikvanger. Deze vernieuwende tint balanceert subtiel tussen zilvergrijs en zomerblauw, met een frisse én vrouwelijke uitstraling. Spitante interpretaties van klassiekers als nachtblauw en kaki werken de collectie af.

 

De beha mag deze zomer gezien zijn. Het Belgische label zet elegante vrouwelijkheid op een pedestal, zonder daarbij tijdloze klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. Een opvallende nieuwkomer is de triangelbeha. De invloed van beugelloze snits maakt zijn comeback en staat deze zomer synoniem voor hedendaagse finesse. En terwijl beha’s deze zomer letterlijk in de kijker worden gesteld, wordt er van slips alle subtiliteit verwacht want naadloze slips zijn meer dan ooit in opmars.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

ANGELINA VERT AMAZON
AVERO ICE BLUE
CHARLIZE PALE PEACH
HELENA BLUE NOIR
HELENA SWEET VANILLA
JEWELL BLACK
JEWELL BLACK
LILY POWDER ROSE
LILY POWDER ROSE
NAOMI GREEN
NAOMI PATINE
TILDA WHITE