Marie Jo neemt Victoriaanse duik in de natuur

Marie Jo neemt komende zomer een zwierige duik in de natuur, delicaat en tegelijk onwrikbaar. Bloemen floreren in de nieuwe zomercollectie, zij het in hun meest genereuze vorm. De inherente kracht van een bloem zet de toon voor een sterke maar fijngevoelige lingeriecollectie.

 

Verfijnde kant regeert de collectie en wordt uitgedaagd in een spel van elegante schakeringen. Zo krijgt chantillykant vrouwelijk tegengewicht van grafische motieven, verfijnd borduurwerk en frisse bloemenprints. Floral chic knipoogt zachtjes naar een broeierige zomer met gesofisticeerde details als pailletten, spiegelaccenten, lurex, métallisé en irisé.

 

Deze zomer speelt Marie Jo een flamboyant spel van contrasten. Zo laat verfijnde Leaverskant zich alterneren met zijde of tule. Roségouden studs injecteren punch in barokgebloemde dentelle terwijl een uitgesproken bloemendessin dan weer gecombineerd wordt met satijnglans. Een waaier aan geraffineerde structuren domineert de collectie en ontwaart in een coulante kleurenwaaier.

 

Een lichtbleek palet van patine, roomwit en ivoor gaat gepaard met broeierige bloementinten als ceruleanblauw, muntgroen en flamingoroze. Binnen dat zomerfrisse palet is er een glansrol weggelegd voor blauwtonen met ijsblauw als absolute blikvanger. Deze vernieuwende tint balanceert subtiel tussen zilvergrijs en zomerblauw, met een frisse én vrouwelijke uitstraling. Spitante interpretaties van klassiekers als nachtblauw en kaki werken de collectie af.

 

De beha mag deze zomer gezien zijn. Het Belgische label zet elegante vrouwelijkheid op een pedestal, zonder daarbij tijdloze klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. Een opvallende nieuwkomer is de triangelbeha. De invloed van beugelloze snits maakt zijn comeback en staat deze zomer synoniem voor hedendaagse finesse. En terwijl beha’s deze zomer letterlijk in de kijker worden gesteld, wordt er van slips alle subtiliteit verwacht want naadloze slips zijn meer dan ooit in opmars.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)