Marie Jo L’Aventure zomer 2018: athleisure met Japanse invloeden

Marie Jo L’Aventure voert je in zuivere soberheid mee naar het land van de rijzende zon. Het Belgische label liet zich inspireren door het pure karakter van Japan en vertaalt die Oosterse rijkdom rechtlijnig naar grafische motieven en ultrafijne details. De collectie brengt een androgyne maar gesofisticeerde interpretatie van Japanse eenvoud.

Marie Jo L’Aventure duikt op intelligente wijze in de details. Dat vertaalt zich naar een sublieme subtiliteit van prints en dessins. Het Belgisch huis nam de Japanse zijden kimono als uitgangspunt en zet het Oosterse erfgoed om in een magnifiek spel van transparant en ondoorzichtig.

De collectie is doorspekt met nacré en irisé en roept een gevoel van tastbare transparantie op. Het geheel ademt lichtheid en luchtigheid. Dat weerspiegelt zich ook in de materiaalkeuze. Marie Jo L’Aventure kiest voor een zorgvuldig uitgekozen selectie materialen die delicaat aanvoelen, die de Japanse fijngevoeligheid suggereren en tegelijk op een krachtige manier reflecteren.

De collectie kleurt hedendaags en gedurfd, met een stijlvolle mix van kaki, neon, muntgroen, café latte, rose wood en barbe à papa. Strepen en ruiten laten zich verrassend combineren met een geraffineerd palet van frisse zomertinten. Structuur wordt getemperd door een fijne detaillering en Oosters geïnspireerde motieven, terwijl luchtige details en transparante accenten worden gedoseerd door een minimalistische belijning.

Marie Jo L’Aventure roept een onbezonnen zomergevoel op dankzij een smaakvolle interpretatie van de athleisure trend. De opmars van athleisure komt in zijn meest uitsproken vorm terug in een innoverende, nieuwe snit: lingerieset Botan werd ontwikkeld als een traditionele behacup maar is zodanig ontworpen dat hij eruitziet als een triangle cup. Zijn slimme belijning sluit naadloos aan bij de athleisure trend en valt des te meer op dankzij zijn unieke, doorgedreven draagcomfort.

Marie Jo L’Aventure haalt deze zomer de onbekommerde persoonlijkheid in elke vrouw naar boven, met een uitgepuurde en intelligente lingeriecollectie die niet alleen elegant oogt, de collectie voelt aan als een tweede huid. Deze lingerielijn verenigt grensverleggend minimalisme met hedendaags kosmopolitisme: sereen, ongedwongen en innovatief.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)