Marie Jo L’Aventure zomer 2018: athleisure met Japanse invloeden

Marie Jo L’Aventure voert je in zuivere soberheid mee naar het land van de rijzende zon. Het Belgische label liet zich inspireren door het pure karakter van Japan en vertaalt die Oosterse rijkdom rechtlijnig naar grafische motieven en ultrafijne details. De collectie brengt een androgyne maar gesofisticeerde interpretatie van Japanse eenvoud.

Marie Jo L’Aventure duikt op intelligente wijze in de details. Dat vertaalt zich naar een sublieme subtiliteit van prints en dessins. Het Belgisch huis nam de Japanse zijden kimono als uitgangspunt en zet het Oosterse erfgoed om in een magnifiek spel van transparant en ondoorzichtig.

De collectie is doorspekt met nacré en irisé en roept een gevoel van tastbare transparantie op. Het geheel ademt lichtheid en luchtigheid. Dat weerspiegelt zich ook in de materiaalkeuze. Marie Jo L’Aventure kiest voor een zorgvuldig uitgekozen selectie materialen die delicaat aanvoelen, die de Japanse fijngevoeligheid suggereren en tegelijk op een krachtige manier reflecteren.

De collectie kleurt hedendaags en gedurfd, met een stijlvolle mix van kaki, neon, muntgroen, café latte, rose wood en barbe à papa. Strepen en ruiten laten zich verrassend combineren met een geraffineerd palet van frisse zomertinten. Structuur wordt getemperd door een fijne detaillering en Oosters geïnspireerde motieven, terwijl luchtige details en transparante accenten worden gedoseerd door een minimalistische belijning.

Marie Jo L’Aventure roept een onbezonnen zomergevoel op dankzij een smaakvolle interpretatie van de athleisure trend. De opmars van athleisure komt in zijn meest uitsproken vorm terug in een innoverende, nieuwe snit: lingerieset Botan werd ontwikkeld als een traditionele behacup maar is zodanig ontworpen dat hij eruitziet als een triangle cup. Zijn slimme belijning sluit naadloos aan bij de athleisure trend en valt des te meer op dankzij zijn unieke, doorgedreven draagcomfort.

Marie Jo L’Aventure haalt deze zomer de onbekommerde persoonlijkheid in elke vrouw naar boven, met een uitgepuurde en intelligente lingeriecollectie die niet alleen elegant oogt, de collectie voelt aan als een tweede huid. Deze lingerielijn verenigt grensverleggend minimalisme met hedendaags kosmopolitisme: sereen, ongedwongen en innovatief.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)