Marie Jo L’Aventure zet 20e verjaardag verder met jou én limited edition Tom

Marie Jo L’Aventure werd vorig jaar twintig. Deze uitgepuurde lijn verleidt sinds 1997 vrouwen over de hele wereld, van Zwitserland tot de Verenigde Staten. Het Belgische lingerielabel droeg de twintigste verjaardag op aan de fans en vroeg hen een favoriete Tom print te kiezen. Deze signature piece verenigt als geen ander discrete elegantie met een zuiver lijnenspel: het handelsmerk van de collectie. De combinatie van denim bleach – de uitgekozen print- en de iconische, speelse schouderbandjes is op en top zomers.

Marie Jo draagt zijn twintigste verjaardag op aan zijn fans met een unieke limited edition van Tom. Eind 2017 kon elke Marie Jo fan haar favoriete uitvoering kiezen van deze signature piece om de 20e verjaardag van de lijn te vieren. De finale favoriet van alle Marie Jo vrouwen samen, landde dit seizoen in de winkel. Marie Jo L’Aventure zet zijn twintigste verjaardag dit seizoen zo verder: Tom in denim bleach is nu beschikbaar in de winkels.

Tom ademt een en al Modern Minimalism. Hij is de klassieker bij uitstek van Marie Jo L'Aventure. Deze legendarische beha zorgde meer dan twintig jaar geleden voor een ware revolutie in de lingeriewereld. Het zuivere lijnenspel van deze beha gaat hand in hand met somptueuze texturen en een naadloze afwerking. Met zijn zuivere interpretatie van elegantie, heeft hij zijn korte en krachtige naam niet gestolen.

De seamless cups enerzijds en het iconische behabandje met bollen anderzijds –  oftewel de meest pure en tijdloze vorm aller tijden – creëren samen een gracieuze tandem. De onversneden elegantie van deze stijlvolle combinatie is steevast afgewerkt in alle soberheid, zonder zichtbare naden of details.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

OVER MARIE JO L’AVENTURE

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. Marie Jo L’Aventure streeft naar lingerie voor elke dag, die vrouwen in alle vrijheid stijlvol laat bewegen, binnen elke context, op elk moment. Met als credo ‘Created for living and loving’, verleidt Marie Jo L’Aventure met pleasure-à-porter lingerie. De collectie gaat prat op haar eigenzinnige Belgische stempel die als geen ander de dynamiek van innoverende expertise, maximaal comfort en uitgepuurde klasse onderstreept.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)