Marie Jo L'Aventure: winter collectie 2016

Marie Jo laat deze winter de sensuele vrouw aan zet, onwrikbaar en tegelijk fijngevoelig. Het Belgische label straalt als geen ander de kracht van elegante vrouwelijkheid uit, zonder daarbij verfijnde klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. De winter volgens Marie Jo omarmt een Zwitsers berglandschap: rotsvast en delicaat tegelijk.

Marie Jo L'Aventure, minimalistische mix 'n match van pure luxe

Marie Jo L’Aventure verleidt ons deze winter met de ultieme modern mix: de collectie combineert fijne details met een pure snit en gestructureerd lijnenspel. AW 2016-2017 straalt ongedwongen avontuur met een naturelle twist uit. Zeg maar natural high: Zwitserse uitgestrekte meren, beekjes en bergdalen in hun meest zuivere vorm. Koket, maar allesbehalve braaf. Ingetogen minimalisme en grafisch expressionisme vullen elkaar met verve aan.

Minimale coupes in gladde high-standard materialen flirten met de stijlcodes dankzij een speelse mix ’n match van strakke strepen, sobere transparantie, subtiele tule en fijne dots. Marie Jo excelleert in moderne luxe met onvermoede combinaties. Uitgepuurde coupes vormen een sterke tandem met eigentijdse bloemenprints,
boudoirdetails en innoverende stoffen.

Het kleurenpalet oogt verrassend, met een glansrol voor colour blocking. Die architecturaal kleurrijke waaier laat zich samenvoegen met een camaïlleu van bleke tinten met een scala aan poederkleuren en ecrutoetsen. Dat zachte kleurenpalet wordt op zijn beurt aangevuld met diepe nuances van Italiaanse bruintinten.

Lingerie mag weer gezien worden. Schouders en hals zijn deze winter de nieuwe sensuele zones en schouderloze eyecatchers voeren de toon. De hedendaagse interpretatie van de triangle beha sluit hier stijlvol bij aan. De verfrissende interpretatie van de beugelbeha suggereert dan weer dat je een triangle top draagt.

Marie Jo L’Aventure zet every day heroes op een pedestal. Anders gezegd, zwoel minimalisme met de juiste dosis easy cool. Sereen, ongedwongen en een tikkeltje ondeugend. Poppy accenten en verfijnde blikvangers die zachtjes knipogen naar de boudoirlook brengen de easy chique silhouetten naar een hoger niveau. Als het van Marie Jo L’Aventure afhangt kunnen we onvoorspelbaar veel kanten uit: heerlijk avontuurlijk met zachte contrasten of net ultraongecompliceerd in een sleek silhouet.

About Marie Jo L'Aventure

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich eindeloos laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. Met als credo ‘Created for loving and living’ streeft Marie Jo L’Aventure ernaar vrouwen met een agenda stijlvol te laten bewegen, binnen elke context, op elk moment.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)