Marie Jo L’Aventure Winter 2019: uitgepuurde ode aan de intuïtieve muze van elke dag

Marie Jo L’Aventure Winter 2019: uitgepuurde ode aan de intuïtieve muze van elke dag

Marie Jo L’Aventure Winter 2019 brengt een uitgepuurde ode aan de intuïtieve kracht van ritmische kunstenaarsduo’s. Het Belgische lingerielabel haalde zijn inspiratie bij de energieke sierlijkheid van ritmische kunstenaarsduo’s als Rudolf Nureyev en Margot Fonteyn of Meryl Streep en Don Gummer. Marie Jo L’Aventure voert een doortastend grafische hommage op aan de intuïtieve dualiteit zo eigen aan deze iconische tandems uit de performance arts. Deze urban collectie moedigt met zijn zuivere lijnenspel elke vrouw aan om te luisteren naar dat pure en authentieke gevoel dat diep vanbinnen leeft. Sterker nog, de interpretatie suggereert hedendaagse essentials om niet alleen je hart te volgen, maar dat bovenal vol overgave te doen op je eigen, unieke ritme.

Marie Jo L’Aventure opent deze winter de dans met Rudolf. Deze set interpreteert op grafische wijze intuïtieve vrouwelijkheid en jongleert met contrasten ‘to celebrate the everyday’. Rudolf balanceert met zijn perfecte fit vlot tussen speels en strak, transparant en gesloten. Met deze contrasterende set wil Marie Jo L’Aventure vrouwen aanmoedigen om hun intuïtie aan te scherpen. Intuïtieve flair wordt in deze serie prominent vertolkt door de triangelbeha met fronsjes in de cup en een long line. Een andere opvallende blikvanger is de body met doorzichtige kant vanaf de taille en gesloten mousse cups. 

De succesformule van Rudolf? Rudolf speelt met contrasten en doet dat in stijl. Fijne, gebreide kant van de gerenommeerde Italiaanse specialist Tessitura Colombo Antonio wordt gedoseerd door een strakke belijning met een volmaakte snit die als gegoten zit. Een frivool bolletjesmotief wordt op een minimalistische, afgemeten manier ingezet in de lingerie. Die sublieme interpretatie van tailoring laat zich elegant gelden op de rug van de beha’s uit deze serie. Deze innoverende combinatie oogt niet alleen bijzonder hedendaags, maar zit bovendien ultracomfortabel. Marie Jo L’Aventure streeft ook komende winter naar stijlvol luxecomfort voor elke dag dankzij voortreffelijke coupes.

Marie Jo L’Aventure zet de dans verder met de sportieve Ventura. Sportswear vervult meer dan ooit een prominente rol in de mode. Ventura voert je mee op de exquise cadans van een prima ballerina en brengt de sporty look anno 2020 naar je lingerielade. Met Ventura suggereert het Belgische lingerielabel, gemaakt voor en door vrouwen, een verfrissend stijlvolle variant van de sporty beha. Deze serie brengt sportieve vernieuwing met zijn interpretatie van de volle vorm-beha in drie delen met het oog op een perfecte snit. De legging en de sporttop zorgen op hun beurt dan weer voor een stijlvolle apotheose onder de loungewear. De Ventura-serie wordt geregeerd door een grafische schakering van gemêleerd blauwgrijs, vergezeld van een hedendaagse elastische band in vurig blauwroze. Achter de schermen zien we het Italiaanse vakmanschap van atelier Brugnoli hand in hand vloeien met de ongeëvenaarde knowhow van de Belgische fabrikant Liebaert.

Tom ademt dan weer een en al Modern Romance en weerspiegelt dat spontane, vrouwelijke instinct op glamoureuze wijze en met effortless care. Met zijn ongedwongen interpretatie van elegantie-, vat Tom perfect de thematiek van de vrouwelijke intuïtie samen. Het uitgepuurde lijnenspel van deze beha gaat hand in hand met de glanzende jacquardstof en naadloze afwerking. Deze iconische serie in classy grijs & caffé latte staat symbool voor natuurlijke vrouwelijkheid, zonder de sublieme pasvorm uit het oog te verliezen.

De seamless cups en het iconische behabandje met glanzende bolletjes geven deze bestseller extra urban allure. De onversneden elegantie van deze metallic combinatie is afgewerkt in alle soberheid, zonder zichtbare naden of details. Zeg maar een zuiver staaltje van vrouwelijke finesse, ontworpen door en voor vrouwen. Ook deze serie mikt moeiteloos op stijlvol comfort voor elke dag en gaat prat op Europees vakmanschap met hoogwaardig breiwerk van het Belgische Liebaert en gesofisticeerde bolletjesbroderie van het Spaanse atelier J. Bossa.

Clean en cool krijgt komende winter dus een extra pittige dimensie, die elke vrouw toelaat in alle vrijheid haar eigen dans op te voeren. Het Belgische craftswomanship speelt texturen op sportieve wijze tegen elkaar uit en suggereert ultravrouwelijk luxecomfort ‘to celebrate the everyday’. Marie Jo is dé uitgelezen lingeriecollectie om komende winter in alle vrijheid je ambities te volgen, op jouw ritme.

Klik hier voor meer beeldmateriaal van de AW19-collectie.

Klik hier voor de packshots van de AW19-collectie.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)