Marie Jo L’Aventure Winter 2018: Scandinavisch design vertaald naar powerlingerie

Marie Jo L’Aventure Winter 2018: Scandinavisch design vertaald naar powerlingerie

Marie Jo L’Aventure vindt zijn inspiratie in het Noorse fjordenlandschap: onwrikbaar en toch verfijnd. De kracht van eenvoud regeert de collectie. Ook de bloem is alomtegenwoordig, zij het op een genuanceerde manier. Luxueuze eenvoud speelt met het expressieve contrast tussen zuivere elegantie en Scandinavisch minimalism.

Marie Jo L’Aventure liet zich inspireren door Scandinavische meubeldesigners als Arne Jacobson, Hans Wegner en Poul Kjaerholm. De robuuste natuur wordt door Marie Jo L’Aventure vertaald naar abstracte klasse. Het resultaat is een grafische collectie. De ruit maakt zijn comeback en de denimlook krijgt een verfijnde interpretatie. Sporty chic domineert de collectie, met prominente aandacht voor de perfecte pasvorm. De collectie staat synoniem voor doorgedreven luxecomfort voor elke dag.

Het kleurenpalet en de bloemenprints zijn beïnvloed door Amerikaans schilder Ellsworth Kelly, bekend voor zijn minimalistische kleurgebruik en zuivere bloemtekeningen. Abstracte bloemen leven op in fijne lijntekeningen op smooth cups. Marie Jo L’Aventure verleidt met dat pure gevoel van absolute vrijheid: lingerie die als een tweede huid aanvoelt.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert elegante en perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! In de stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details, geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en ieder type borst flatteert. Van ingetogen tot uitgesproken, Marie Jo heeft altijd de perfecte match voor iedere situatie of stemming.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor elegante en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)