Marie Jo L’Aventure Winter 2018: Scandinavisch design vertaald naar powerlingerie

Marie Jo L’Aventure Winter 2018: Scandinavisch design vertaald naar powerlingerie

Marie Jo L’Aventure vindt zijn inspiratie in het Noorse fjordenlandschap: onwrikbaar en toch verfijnd. De kracht van eenvoud regeert de collectie. Ook de bloem is alomtegenwoordig, zij het op een genuanceerde manier. Luxueuze eenvoud speelt met het expressieve contrast tussen zuivere elegantie en Scandinavisch minimalism.

Marie Jo L’Aventure liet zich inspireren door Scandinavische meubeldesigners als Arne Jacobson, Hans Wegner en Poul Kjaerholm. De robuuste natuur wordt door Marie Jo L’Aventure vertaald naar abstracte klasse. Het resultaat is een grafische collectie. De ruit maakt zijn comeback en de denimlook krijgt een verfijnde interpretatie. Sporty chic domineert de collectie, met prominente aandacht voor de perfecte pasvorm. De collectie staat synoniem voor doorgedreven luxecomfort voor elke dag.

Het kleurenpalet en de bloemenprints zijn beïnvloed door Amerikaans schilder Ellsworth Kelly, bekend voor zijn minimalistische kleurgebruik en zuivere bloemtekeningen. Abstracte bloemen leven op in fijne lijntekeningen op smooth cups. Marie Jo L’Aventure verleidt met dat pure gevoel van absolute vrijheid: lingerie die als een tweede huid aanvoelt.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)