Marie Jo L’Aventure Winter 2018: Scandinavisch design vertaald naar powerlingerie

Marie Jo L’Aventure Winter 2018: Scandinavisch design vertaald naar powerlingerie

Donderdag 19 juli 2018 — Marie Jo L’Aventure vindt zijn inspiratie in het Noorse fjordenlandschap: onwrikbaar en toch verfijnd. De kracht van eenvoud regeert de collectie. Ook de bloem is alomtegenwoordig, zij het op een genuanceerde manier. Luxueuze eenvoud speelt met het expressieve contrast tussen zuivere elegantie en Scandinavisch minimalism.

Marie Jo L’Aventure liet zich inspireren door Scandinavische meubeldesigners als Arne Jacobson, Hans Wegner en Poul Kjaerholm. De robuuste natuur wordt door Marie Jo L’Aventure vertaald naar abstracte klasse. Het resultaat is een grafische collectie. De Chanelruit maakt zijn comeback en de denimlook krijgt een verfijnde interpretatie. Sporty chic domineert de collectie, met prominente aandacht voor de perfecte pasvorm. De collectie staat synoniem voor doorgedreven luxecomfort voor elke dag.

Het kleurenpalet en de bloemenprints zijn beïnvloed door Amerikaans schilder Ellsworth Kelly, bekend voor zijn minimalistische kleurgebruik en zuivere bloemtekeningen. Abstracte bloemen leven op in fijne lijntekeningen op smooth cups. Marie Jo L’Aventure verleidt met dat pure gevoel van absolute vrijheid: lingerie die als een tweede huid aanvoelt.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Marie Jo L'Aventure Autumn/Winter 2018

Tom - Batik
Poul - Natural
Dirk - Black
Ventura - Vibes
Finn - Charcoal
Dawson - Rumba Red