Marie Jo L’Aventure vertaalt bloementrend naar grafische interpretatie

Marie Jo L’Aventure voert je in subtiele eenvoud mee naar een zomers bloemenveld. Het Belgische label vertaalt deze florale inspiratiebron rechtlijnig naar grafische motieven en een geometrisch lijnenspel. De collectie brengt dat spontane zomergevoel naar je lingerielade met een modernistische lingeriecollectie die gewaagd is aan elke zomerse uitdaging.

 

Marie Jo L’Aventure houdt het komende zomer licht en luchtig met een elegant, deconstructief lijnenspel en uitgepuurde lagen van minimalistische materiaalcollages. De collectie balanceert stijlvol tussen transparant en gesloten met eigentijdse dévoré. Ook strepen en structuren laten zich verrassend combineren met een geraffineerde terugkeer van de marinestreep.

 

Uitgesproken dessins worden verlicht door grafische motieven terwijl zachte 3D-prints dan weer de illusie van structuur opwekken. 3D-effecten laten zich tot leven brengen op gladde hi-tech materialen. Structuur wordt getemperd door doordachte accenten en vernieuwende stoffen terwijl luchtige details worden gedoseerd door een minimalistische belijning.

 

De nieuwe zomercollectie mengt huidtinten met frisse tonen. Marie Jo L’Aventure kleurt poederroze met lampionrood maar evenzeer zachtroze met pistache. Tweekleurigheid gaat gepaard met glanzende materialen terwijl een modern poederpalet hand in hand gaat met ondeugende drapages, speelse details of zomerse halters.

 

Als het van Marie Jo L’Aventure afhangt kunnen we deze zomer alle windrichtingen uit. Wars van alle regels, mengt het label gesofisticeerd minimalisme met hedendaags classicisme: sereen, ongedwongen en een tikkeltje ondeugend.

 

Ga naar onze media galerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)