Marie Jo L’Aventure AW17, ultravrouwelijke cool door de luxeblender

Donderdag 27 juli 2017 — Marie Jo L’Aventure kiest voor comfortabele cool, zij het met een ultravrouwelijke dosis pit. Het Belgische huis deinst niet terug voor uitgesproken contrast noch voor diepgang in structuur. Marie Jo L’Aventure staat deze winter synoniem voor gelaagde elegante verleiding. De collectie speelt rijke materialen tegen elkaar uit en creëert diepte met voelbare en zichtbare texturen.

Uitgepuurd maximalisme maakt deze winter een doordacht statement met slim gedoseerde structuren. Italiaans breiwerk laat zich versterken door grafische strepen in verschillende richtingen en precieuze studs. Velvet herleeft in een vernieuwende flockuitvoering met grafisch dessin. Grove plissé gaat hand in hand met een typerend Franse tweedprint terwijl Oostenrijkse broderie wordt verzacht door hyperlichte microvezels.

De luxe-uitstraling beperkt zich evenwel niet tot materie en afwerking, ook het kleurenpalet oogt verrassend luxueus, met een glansrol voor diepe tinten met grijze ondertonen geïnspireerd op Italiaanse luxetinten. Die warme kleurenwaaier wordt aangevuld met Paris blue, een moderne interpretatie van petroleumblauw, en met diepe nuances van nudetinten als volwaardige kleuren.

Het vrouwelijke silhouet staat voorop en lingerie mag meer dan ooit gezien zijn. Schouderloze eyecatchers voeren de toon en de opmars van beugelloze styles zet zich verder. Dit seizoen laat de triangellook zich ook vertalen naar traditionele styles als beugelbeha’s.

Clean en puur krijgt deze winter een nieuwe dimensie. Discrete luxe en ongedwongen allure vinden hun weg in zuivere looks met een hoge houdbaarheid. Het pure lijnenspel vormt een verleidelijke tandem met somptueuze texturen. Anders gezegd, Marie Jo L’Aventure stoomt je klaar voor een flamboyant verfijnde winter.

 

Over Marie Jo L’Aventure

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich eindeloos laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. Marie Jo L’Aventure streeft naar lingerie die vrouwen in alle vrijheid stijlvol laat bewegen, binnen elke context, op elk moment. Met als credo ‘Created for loving and living’, verleidt Marie Jo L’Aventure met pleasure-à-porter lingerie. De collectie gaat prat op haar eigenzinnige Belgische stempel die als geen ander de dynamiek van innoverende expertise, maximaal comfort en uitgepuurde klasse onderstreept.

Marie Jo L'Aventure Autumn/Winter Collection 2017

Baptiste in Red
Dawson in Blue Paris
Gordon in Gris Gris
Gordon in Sweet Dust
Holmes in Black
Holmes in Natural
Holmes in Natural
Jefferson in Pale Green
Jefferson in Royal
Rafael in Blue Cruise
Tom in Atlantic Deep
Tom in Red Copper