Marie Jo L’Aventure AW17, ultravrouwelijke cool door de luxeblender

Marie Jo L’Aventure kiest voor comfortabele cool, zij het met een ultravrouwelijke dosis pit. Het Belgische huis deinst niet terug voor uitgesproken contrast noch voor diepgang in structuur. Marie Jo L’Aventure staat deze winter synoniem voor gelaagde elegante verleiding. De collectie speelt rijke materialen tegen elkaar uit en creëert diepte met voelbare en zichtbare texturen.

Uitgepuurd maximalisme maakt deze winter een doordacht statement met slim gedoseerde structuren. Italiaans breiwerk laat zich versterken door grafische strepen in verschillende richtingen en precieuze studs. Velvet herleeft in een vernieuwende flockuitvoering met grafisch dessin. Grove plissé gaat hand in hand met een typerend Franse tweedprint terwijl Oostenrijkse broderie wordt verzacht door hyperlichte microvezels.

De luxe-uitstraling beperkt zich evenwel niet tot materie en afwerking, ook het kleurenpalet oogt verrassend luxueus, met een glansrol voor diepe tinten met grijze ondertonen geïnspireerd op Italiaanse luxetinten. Die warme kleurenwaaier wordt aangevuld met Paris blue, een moderne interpretatie van petroleumblauw, en met diepe nuances van nudetinten als volwaardige kleuren.

Het vrouwelijke silhouet staat voorop en lingerie mag meer dan ooit gezien zijn. Schouderloze eyecatchers voeren de toon en de opmars van beugelloze styles zet zich verder. Dit seizoen laat de triangellook zich ook vertalen naar traditionele styles als beugelbeha’s.

Clean en puur krijgt deze winter een nieuwe dimensie. Discrete luxe en ongedwongen allure vinden hun weg in zuivere looks met een hoge houdbaarheid. Het pure lijnenspel vormt een verleidelijke tandem met somptueuze texturen. Anders gezegd, Marie Jo L’Aventure stoomt je klaar voor een flamboyant verfijnde winter.

 

Over Marie Jo L’Aventure

Marie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich eindeloos laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label. Marie Jo L’Aventure streeft naar lingerie die vrouwen in alle vrijheid stijlvol laat bewegen, binnen elke context, op elk moment. Met als credo ‘Created for loving and living’, verleidt Marie Jo L’Aventure met pleasure-à-porter lingerie. De collectie gaat prat op haar eigenzinnige Belgische stempel die als geen ander de dynamiek van innoverende expertise, maximaal comfort en uitgepuurde klasse onderstreept.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)