Marie Jo L’Aventure AW17. Bruidslingerie

Marie Jo L’Aventure AW17. Bruidslingerie

Voluptueuze tandem van somptueuze texturen en zuiver lijnenspel

Op je huwelijksnacht hoort lingerie onvergetelijk te zijn. Voluptueus, schijnbaar onschuldig en tegelijk een tikkeltje ondeugend, Marie Jo L’Aventure verenigt deze drie kernwoorden in de luxelingerieset Holmes.

Holmes ademt een en al Modern Romance. Grafische ruiten gaan hand in hand met fluweelzachte flock en vloeien samen in een serie uitgepuurde snitten. Met vier beha’s en drie slips toont Holmes zich een verrassend veelzijdige serie. Naast voorgevormde beha’s – al dan niet strapless – verleidt deze collectie bruidslingerie ook met een kokette triangelbeha en een luxueuze body.

Het zuivere lijnenspel vormt een verleidelijke tandem met de somptueuze texturen. De gesofisticeerde mix van de rijkelijke velvetlook met het grafische dessin belooft je een ravissante uitstraling. De onversneden elegantie van deze luxueuze materialenmix wordt afgewerkt met weelderige details zoals fijne biesjes en afneembare velvetbloemen.

Deze bruidslingerie verenigt weelderige diepte en textuur met een zacht ivoorwit kleurenpalet. Bijna te bekoorlijk om te verstoppen onder die trouwjurk.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)