Marie Jo L’Aventure AW17. Bruidslingerie

Marie Jo L’Aventure AW17. Bruidslingerie

Voluptueuze tandem van somptueuze texturen en zuiver lijnenspel

Op je huwelijksnacht hoort lingerie onvergetelijk te zijn. Voluptueus, schijnbaar onschuldig en tegelijk een tikkeltje ondeugend, Marie Jo L’Aventure verenigt deze drie kernwoorden in de luxelingerieset Holmes.

Holmes ademt een en al Modern Romance. Grafische ruiten gaan hand in hand met fluweelzachte flock en vloeien samen in een serie uitgepuurde snitten. Met vier beha’s en drie slips toont Holmes zich een verrassend veelzijdige serie. Naast voorgevormde beha’s – al dan niet strapless – verleidt deze collectie bruidslingerie ook met een kokette triangelbeha en een luxueuze body.

Het zuivere lijnenspel vormt een verleidelijke tandem met de somptueuze texturen. De gesofisticeerde mix van de rijkelijke velvetlook met het grafische dessin belooft je een ravissante uitstraling. De onversneden elegantie van deze luxueuze materialenmix wordt afgewerkt met weelderige details zoals fijne biesjes en afneembare velvetbloemen.

Deze bruidslingerie verenigt weelderige diepte en textuur met een zacht ivoorwit kleurenpalet. Bijna te bekoorlijk om te verstoppen onder die trouwjurk.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)