Marie Jo L’Aventure verwelkomt SS19 met een spitante kleurenwaaier

Marie Jo L’Aventure verwelkomt SS19 met een spitante kleurenwaaier

Do you follow your intuition?

Hunker je ook zo naar die exotische zomer? Marie Jo L’Aventure serveert je het uitgelezen surrogaat om de zomermaanden in stijl te verwelkomen. Het Belgische lingerielabel haalde zijn inspiratie voor die intense kleurenwaaier in de pittige relatie tussen de kunstenaar en zijn muze, geïnspireerd op de expo van Modigliani in het Tate Modern. Kunstinvloeden dicteren het zomerse kleurenpalet met een waaier aan poppy kleuren als geel, koraal en felrood met statement sets Charles, Poul en Tom. Met ‘Live in Color’ spelen deze hoogzomersets levendige kleuren en rijke materialen tegen elkaar uit.

Deze sunny lingeriesets vertrekken van diepgeworteld craftswomanship en een architecturaal lijnenspel. Dat resulteert in zuivere snitten en gestileerde accenten in de collectie. Het Belgische huis deinst niet terug voor contrast noch voor diepgang in structuur, met sprekende tinten en grafische texturen, gedoseerd door gladde materialen.

Absolute blikvanger Charles gooit al zijn wapens in de strijd om iedereen te verleiden deze zomer. De underwired bra steelt de aandacht met verrassende accenten, grafische motieven en opvallende, brede bretellen, zonder stijlvol luxecomfort uit het oog te verliezen. Met deze zomers gele set – de trendkleur bij uitstek, dit seizoen – ben je helemaal klaar om die zwoele temperaturen in een knip naar je lingerielade te halen.

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)