Skip to Content
Marie Jo L’Aventure verwelkomt SS19 met een spitante kleurenwaaier

Marie Jo L’Aventure verwelkomt SS19 met een spitante kleurenwaaier

Do you follow your intuition?

Hunker je ook zo naar die exotische zomer? Marie Jo L’Aventure serveert je het uitgelezen surrogaat om de zomermaanden in stijl te verwelkomen. Het Belgische lingerielabel haalde zijn inspiratie voor die intense kleurenwaaier in de pittige relatie tussen de kunstenaar en zijn muze, geïnspireerd op de expo van Modigliani in het Tate Modern. Kunstinvloeden dicteren het zomerse kleurenpalet met een waaier aan poppy kleuren als geel, koraal en felrood met statement sets Charles, Poul en Tom. Met ‘Live in Color’ spelen deze hoogzomersets levendige kleuren en rijke materialen tegen elkaar uit.

Deze sunny lingeriesets vertrekken van diepgeworteld craftswomanship en een architecturaal lijnenspel. Dat resulteert in zuivere snitten en gestileerde accenten in de collectie. Het Belgische huis deinst niet terug voor contrast noch voor diepgang in structuur, met sprekende tinten en grafische texturen, gedoseerd door gladde materialen.

Absolute blikvanger Charles gooit al zijn wapens in de strijd om iedereen te verleiden deze zomer. De underwired bra steelt de aandacht met verrassende accenten, grafische motieven en opvallende, brede bretellen, zonder stijlvol luxecomfort uit het oog te verliezen. Met deze zomers gele set – de trendkleur bij uitstek, dit seizoen – ben je helemaal klaar om die zwoele temperaturen in een knip naar je lingerielade te halen.

 

 

Over Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert elegante en perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! In de stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details, geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en ieder type borst flatteert. Van ingetogen tot uitgesproken, Marie Jo heeft altijd de perfecte match voor iedere situatie of stemming.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor elegante en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)