Marie Jo Swimwear high summer: passioneel spel van exquise kleurcontrasten

Marie Jo Swimwear high summer: passioneel spel van exquise kleurcontrasten

Do you go against the current?

Passioneel, vrouwelijk en intuïtief, dat zijn de kernwoorden van Marie Jo’s hoogzomercollectie. Eclectische prints, zomerse florals en een kleurrijk palet regeren de high summer-collectie van Marie Jo Swimwear. De vrouwelijke elegantie van een kruidige bloem zet de toon voor een bonte hoogzomercollectie, wars van trendgevoelige codes.

Gedurfde tinten dagen elkaar uit in een elegant spel van exquise contrasten. Rosanne en Brigitte borduren verder op klassieke tinten met een vurige twist. Laura mixt op elegante wijze een gevarieerde kleurenwaaier in een delicate bloemenprint terwijl Rosanne en Brigitte stijlvol tegengewicht bieden met monochrome silhouetten en fijne details. Seventies invloeden zetten de toon voor luxueuze finesse. Geraffineerde materialen overheersen en ontwaren in een coulante kleurenwaaier. Marie Jo liet zich begeesteren door de kleurrijke jaren zeventig in het levendige Frankrijk en Italië van weleer. Tijdloze stijliconen vormen de inspiratiebron van een gekleurde high summer-collectie die focust op felle tinten en verse bloemen.

De snitten ogen gesofisticeerd en puur. Ze fungeren als sterke basis voor de sensuele vrouwelijkheid die schuilt in de geraffineerde luxematerialen en gracieuze details. Ze doseren tezelfdertijd de Zuiderse warmte in het kleurenpalet. De collectie illustreert in al zijn facetten hoe je deze zomer stijlvol je eigen stempel drukt op de heersende trends. De hoogzomercollectie van Marie Jo brengt een intuïtieve, eclectische hommage aan ongerepte vrouwelijkheid, zonder ook maar één seconde de sublieme pasvormen waar Marie Jo prat op gaat uit het oog te verliezen. Het Belgische label loodst deze zomer ongeëvenaarde Zuiderse flair en gracieuze chic de garderobe van elke vrouw in, ongeacht de seizoensgebonden trends.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Klik hier voor meer packshots.

Julie Boulez PR Coordinator, Van de Velde

 

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)