Marie Jo, het favoriete lingerielabel van de Belgen lanceert allereerste swimwearcollectie

Marie Jo lanceert deze zomer haar allereerste swimwearcollectie. De Belgische marktleider in lingerie vertaalt voor het eerst zijn doorgedreven expertise en diepgeworteld vakmanschap naar een verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Met een klassevolle lijn van intelligent ontworpen swimwear ‘Created for living & loving’ wil Marie Jo weerwoord bieden aan trendgevoelige swimwear. Do you take the plunge?

Marie Jo duikt in de zomer met een even sterke als tijdloze swimwearcollectie. Met deze collectie mikt het Belgische huis op swimwear voor ambitieuze vrouwen. Vrouwen die alles uit het leven willen halen en hun eigen stempel willen drukken. Marie Jo liet zich inspireren door iconische persoonlijkheden die tijdloze klasse en pure chic uitademen. Met haar swimwearcollectie brengt het Belgische lingeriehuis een ode aan stijliconen als Romy Schneider, Cathérine Deneuve en Grace Kelly. Het minimalistische lijnenspel weerspiegelt de pure chic eigen aan deze vrouwen; hun sensuele persoonlijkheid schuilt in de luxueuze materialen en gracieuze details.

Marie Jo wordt sinds jaar en dag geroemd om zijn sublieme pasvormen, ontwikkeld voor elke dag en elk moment. Die perfecte designs vormen het unieke uitgangspunt van deze allereerste swimwearcollectie. De collectie telt uiteenlopende snitten en speelt zo in op elk type vrouw. Met beugels of beugelloos, met lining of zonder lining, strapless of met halter, de collectie pakt uit met een reeks ingenieuze pasvormen, op maat van elk figuur.

De beroemde Avero fungeert als opener van de collectie, zij het met nieuwe accenten afgestemd op een swimwearcollectie. Deze frisse interpretatie van de geliefde Avero siert in zijn eenvoud en is elegant in zijn belijning.

De look & feel van de swimwear vat de signatuur van Marie Jo in al zijn elegantie samen. Deze swimwearcollectie toont een gevatte interpretatie van uitgebalanceerde vrouwelijkheid dankzij een doordachte reeks kokette bikini’s en badpakken. De collectie is opgebouwd rond een slimme serie van zes concepten, telkens uitgevoerd in twee tot drie interpretaties. Marie Jo swimwear ademt opulente luxe, dankzij een weloverwogen combinatie van flatterende snitten, luxueuze materialen en geraffineerde details. Het Belgische huis koos bovendien resoluut voor Europese materialen van premium kwaliteit.

De collectie combineert klassieke tinten als rood, marineblauw, wit en kaki met een zomers palet van turkoois en fuchsia. Dat uitgepuurde kleurenpalet gaat hand in hand met traditionele motieven als marinestrepen en ruiten. Het geheel wordt afgewerkt met één exotische zomerprint, inhouse ontwikkeld bij Marie Jo. Naast badpakken en bikini’s in uiteenlopende snitten, telt de swimwearcollectie een selectie luxeaccessoires. Zo is er een kaftan in viscose, afgewerkt met point clair en een oversized hemd – luchtig en tijdloos – in kaki, natuur en donkerblauw.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)