Marie Jo, het favoriete lingerielabel van de Belgen lanceert allereerste swimwearcollectie

Marie Jo lanceert deze zomer haar allereerste swimwearcollectie. De Belgische marktleider in lingerie vertaalt voor het eerst zijn doorgedreven expertise en diepgeworteld vakmanschap naar een verfijnde swimwearcollectie van bikini’s en badpakken. Met een klassevolle lijn van intelligent ontworpen swimwear ‘Created for living & loving’ wil Marie Jo weerwoord bieden aan trendgevoelige swimwear. Do you take the plunge?

Marie Jo duikt in de zomer met een even sterke als tijdloze swimwearcollectie. Met deze collectie mikt het Belgische huis op swimwear voor ambitieuze vrouwen. Vrouwen die alles uit het leven willen halen en hun eigen stempel willen drukken. Marie Jo liet zich inspireren door iconische persoonlijkheden die tijdloze klasse en pure chic uitademen. Met haar swimwearcollectie brengt het Belgische lingeriehuis een ode aan stijliconen als Romy Schneider, Cathérine Deneuve en Grace Kelly. Het minimalistische lijnenspel weerspiegelt de pure chic eigen aan deze vrouwen; hun sensuele persoonlijkheid schuilt in de luxueuze materialen en gracieuze details.

Marie Jo wordt sinds jaar en dag geroemd om zijn sublieme pasvormen, ontwikkeld voor elke dag en elk moment. Die perfecte designs vormen het unieke uitgangspunt van deze allereerste swimwearcollectie. De collectie telt uiteenlopende snitten en speelt zo in op elk type vrouw. Met beugels of beugelloos, met lining of zonder lining, strapless of met halter, de collectie pakt uit met een reeks ingenieuze pasvormen, op maat van elk figuur.

De beroemde Avero fungeert als opener van de collectie, zij het met nieuwe accenten afgestemd op een swimwearcollectie. Deze frisse interpretatie van de geliefde Avero siert in zijn eenvoud en is elegant in zijn belijning.

De look & feel van de swimwear vat de signatuur van Marie Jo in al zijn elegantie samen. Deze swimwearcollectie toont een gevatte interpretatie van uitgebalanceerde vrouwelijkheid dankzij een doordachte reeks kokette bikini’s en badpakken. De collectie is opgebouwd rond een slimme serie van zes concepten, telkens uitgevoerd in twee tot drie interpretaties. Marie Jo swimwear ademt opulente luxe, dankzij een weloverwogen combinatie van flatterende snitten, luxueuze materialen en geraffineerde details. Het Belgische huis koos bovendien resoluut voor Europese materialen van premium kwaliteit.

De collectie combineert klassieke tinten als rood, marineblauw, wit en kaki met een zomers palet van turkoois en fuchsia. Dat uitgepuurde kleurenpalet gaat hand in hand met traditionele motieven als marinestrepen en ruiten. Het geheel wordt afgewerkt met één exotische zomerprint, inhouse ontwikkeld bij Marie Jo. Naast badpakken en bikini’s in uiteenlopende snitten, telt de swimwearcollectie een selectie luxeaccessoires. Zo is er een kaftan in viscose, afgewerkt met point clair en een oversized hemd – luchtig en tijdloos – in kaki, natuur en donkerblauw.

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)