Marie Jo Eirin: een feestelijke blikvanger voor de eindejaarsperiode

Marie Jo Eirin: een feestelijke blikvanger voor de eindejaarsperiode

Marie Jo trapt de eindejaarsperiode in stijl af met de feestelijke blikvanger Eirin. Deze sensuele lingerieset werpt een gracieuze blik op de eindejaarsfeesten en voegt ‘a touch of black’ toe aan je eindejaarsgarderobe op verleidelijke doch elegante wijze. Eirin steelt de aandacht met subtiele details, geraffineerd Frans kant en een uitgebalanceerde snit.

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken, eveneens tijdens de eindejaarsperiode. Eirin combineert, aan de hand van elf items, verleidelijke elegantie met een uitgebalanceerde snit. De vrouwelijke snit wordt op subtiele wijze geaccentueerd dankzij Franse kantaccenten (Dentelle de Calais) in de klassieke eindejaarskleur zwart.

Download

Een balconette met verticale naad, geaccentueerd door toegevoegde randjes van Dentelle de Calais, vormt samen met de beugel-BH het hart van de eindejaarscollectie. De hartvormige beugel-BH met mousse eist eveneens zijn plek op in het najaar. De lingeriesets worden aangevuld door een elegant en verleidelijk accessoire: de Eirin nachttop.

Eirin is niet enkel de uitgelezen cadeautip, maar blijkt ook een onmisbare party essential. Bij aankoop van een Marie Jo Eirin set ontvang je gedurende de maand november en december* bovendien een luxueuze scented candle. Deze limited edition zorgt voor een gezellige toets tijdens de eindejaarsperiode én ‘a touch of black’ bij je thuis.

* Zolang de voorraad strekt

Download hier de packshots.

Eva Coolman PR Coordinator Marie Jo at Van de Velde