Marie Jo Eirin: een feestelijke blikvanger voor de eindejaarsperiode

Marie Jo Eirin: een feestelijke blikvanger voor de eindejaarsperiode

Marie Jo trapt de eindejaarsperiode in stijl af met de feestelijke blikvanger Eirin. Deze sensuele lingerieset werpt een gracieuze blik op de eindejaarsfeesten en voegt ‘a touch of black’ toe aan je eindejaarsgarderobe op verleidelijke doch elegante wijze. Eirin steelt de aandacht met subtiele details, geraffineerde Franse kant en een uitgebalanceerde snit.

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken, eveneens tijdens de eindejaarsperiode. Eirin combineert, aan de hand van elf items, verleidelijke elegantie met een uitgebalanceerde snit. De vrouwelijke snit wordt op subtiele wijze geaccentueerd dankzij Franse kantaccenten (Dentelle de Calais) in de klassieke eindejaarskleur zwart.

Story image

Een balconette met verticale naad, geaccentueerd door toegevoegde randjes van Dentelle de Calais, vormt samen met de beugel-BH het hart van de eindejaarscollectie. De hartvormige beugel-BH met mousse eist eveneens zijn plek op in het najaar. De lingeriesets worden aangevuld door een elegant en verleidelijk accessoire: de Eirin nachttop.

Eirin is niet enkel de uitgelezen cadeautip, maar blijkt ook een onmisbare party essential. Bij aankoop van een Marie Jo Eirin set ontvang je gedurende de maand november en december* bovendien een luxueuze scented candle. Deze limited edition zorgt voor een gezellige toets tijdens de eindejaarsperiode én ‘a touch of black’ bij je thuis.

* Zolang de voorraad strekt

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Eva Coolman PR Coordinator Marie Jo, Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)