Marie Jo Bridal: intuïtief spel van hartstochtelijke contrasten

Marie Jo Bridal: intuïtief spel van hartstochtelijke contrasten

Do you celebrate love your way?

Een onvergetelijk huwelijk vraagt om onvergetelijke bruidslingerie. Wat onder je trouwjurk schuilgaat, hoort immers evenveel indruk te maken als de trouwjurk an sich.  Het lievelingsmerk van de Belgische vrouw vond inspiratie in de hartstochtelijke relatie tussen de kunstenaar en zijn muze. In deze bruidsset schetst Marie Jo de avontuurlijke muze als een idyllisch maar krachtig portret.

Ray houdt het gedroomde huwelijk voor ogen met een spontane ode aan ongerepte vrouwelijkheid, geïnspireerd op vintage broderie. Delicate bloemen worden in Frans borduurwerk uitgelicht op een transparant canvas van Dentelle de Calais.

Ray belooft elke bruid een gracieuze streling voor het oog, met een gesofisticeerd lijnenspel. De vintage triangelsnit vormt de blikvanger van deze set en laat zich elegant combineren met bekoorlijke hotpants, afgewerkt met frivole accenten.

Klik hier voor meer beeldmateriaal.

Klik hier voor packshots.

Eva Coolman Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)