Marie Jo brengt een ode aan de unieke moeder-dochterrelatie

Vrijdag 12 mei 2017 — Elk leven begint bij een sterke vrouw. En elk leven wordt doorkruist door talrijke buitengewone vrouwen. We worden allemaal doorheen ons leven geïnspireerd, omarmd, aangemoedigd en getroost door zo veel speciale vrouwen. Vanuit dat uitgangspunt brengt Marie Jo ter ere van Moederdag een ode aan moeders, en in het bijzonder aan de unieke moeder-dochterrelatie.

 

 

Dat doet het Belgische label met een inspirerend filmpje dat die speciale band tussen moeder en dochter in beeld brengt. Met de video ‘Everyday heroines’ wil Marie Jo tegelijk alle moeders bedanken voor wie ze zijn en wat ze betekenen. De video gaat gepaard met drie levensechte portretten van moeders en dochters die samen een lingeriespeciaalzaak runnen.

 

Met de baseline ‘Created for living and loving’ richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken. De moeders en dochters die achter elke lingeriespeciaalzaak schuil gaan, spelen daar een essentiële rol in. Dankzij hun expertise en ervaring, geraakt de juiste Marie Jo lingerieset bij de juiste vrouw. Deze vrouwen vertalen de waarden van Marie Jo naar de klant en ademen als geen ander het DNA van Marie Jo uit. Via deze portretten wil Marie Jo deze vrouwen en de unieke moeder-dochterrelatie dit jaar extra in de kijker stellen.

 

Marie Jo koppelt aan deze portretten bovendien een leuke wedstrijd die iedereen de kans geeft om die bijzondere mama in zijn of haar leven een jaar lang letterlijk in de bloemetjes te zetten. Het wedstrijdconcept spreekt voor zich: laat aan Marie Jo weten welke vrouw een onmiskenbaar belangrijke rol speelt in je leven en waarom. Wie weet mag je haar verwennen met een bloemenpakket ter waarde van 600 euro.

 

Bekijk hier de video.

Bekijk hier de portretten.

Meer info over de wedstrijd lees je op onze webpagina.

Mother's Day: an unique mother-daughter story