Marie Jo brengt een ode aan de unieke moeder-dochterrelatie

Elk leven begint bij een sterke vrouw. En elk leven wordt doorkruist door talrijke buitengewone vrouwen. We worden allemaal doorheen ons leven geïnspireerd, omarmd, aangemoedigd en getroost door zo veel speciale vrouwen. Vanuit dat uitgangspunt brengt Marie Jo ter ere van Moederdag een ode aan moeders, en in het bijzonder aan de unieke moeder-dochterrelatie.

 

 

Dat doet het Belgische label met een inspirerend filmpje dat die speciale band tussen moeder en dochter in beeld brengt. Met de video ‘Everyday heroines’ wil Marie Jo tegelijk alle moeders bedanken voor wie ze zijn en wat ze betekenen. De video gaat gepaard met drie levensechte portretten van moeders en dochters die samen een lingeriespeciaalzaak runnen.

 

Met de baseline ‘Created for living and loving’ richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken. De moeders en dochters die achter elke lingeriespeciaalzaak schuil gaan, spelen daar een essentiële rol in. Dankzij hun expertise en ervaring, geraakt de juiste Marie Jo lingerieset bij de juiste vrouw. Deze vrouwen vertalen de waarden van Marie Jo naar de klant en ademen als geen ander het DNA van Marie Jo uit. Via deze portretten wil Marie Jo deze vrouwen en de unieke moeder-dochterrelatie dit jaar extra in de kijker stellen.

 

Marie Jo koppelt aan deze portretten bovendien een leuke wedstrijd die iedereen de kans geeft om die bijzondere mama in zijn of haar leven een jaar lang letterlijk in de bloemetjes te zetten. Het wedstrijdconcept spreekt voor zich: laat aan Marie Jo weten welke vrouw een onmiskenbaar belangrijke rol speelt in je leven en waarom. Wie weet mag je haar verwennen met een bloemenpakket ter waarde van 600 euro.

 

Bekijk hier de video.

Bekijk hier de portretten.

Meer info over de wedstrijd lees je op onze webpagina.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)