Marie Jo brengt een ode aan de unieke moeder-dochterrelatie

Elk leven begint bij een sterke vrouw. En elk leven wordt doorkruist door talrijke buitengewone vrouwen. We worden allemaal doorheen ons leven geïnspireerd, omarmd, aangemoedigd en getroost door zo veel speciale vrouwen. Vanuit dat uitgangspunt brengt Marie Jo ter ere van Moederdag een ode aan moeders, en in het bijzonder aan de unieke moeder-dochterrelatie.

 

 

Dat doet het Belgische label met een inspirerend filmpje dat die speciale band tussen moeder en dochter in beeld brengt. Met de video ‘Everyday heroines’ wil Marie Jo tegelijk alle moeders bedanken voor wie ze zijn en wat ze betekenen. De video gaat gepaard met drie levensechte portretten van moeders en dochters die samen een lingeriespeciaalzaak runnen.

 

Met de baseline ‘Created for living and loving’ richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk maar elegant statement wil maken. De moeders en dochters die achter elke lingeriespeciaalzaak schuil gaan, spelen daar een essentiële rol in. Dankzij hun expertise en ervaring, geraakt de juiste Marie Jo lingerieset bij de juiste vrouw. Deze vrouwen vertalen de waarden van Marie Jo naar de klant en ademen als geen ander het DNA van Marie Jo uit. Via deze portretten wil Marie Jo deze vrouwen en de unieke moeder-dochterrelatie dit jaar extra in de kijker stellen.

 

Marie Jo koppelt aan deze portretten bovendien een leuke wedstrijd die iedereen de kans geeft om die bijzondere mama in zijn of haar leven een jaar lang letterlijk in de bloemetjes te zetten. Het wedstrijdconcept spreekt voor zich: laat aan Marie Jo weten welke vrouw een onmiskenbaar belangrijke rol speelt in je leven en waarom. Wie weet mag je haar verwennen met een bloemenpakket ter waarde van 600 euro.

 

Bekijk hier de video.

Bekijk hier de portretten.

Meer info over de wedstrijd lees je op onze webpagina.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)