Marie Jo, Belgian Fashion Brand of the Year, bedankt fans met 2000 bloemen

Vrijdag 15 december 2017 — Het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde heeft de allereerste Belgian Fashion Awards gewonnen met lingeriemerk Marie Jo. Dankzij de steun van het internationale publiek draagt Marie Jo nu een jaar lang de titel ‘Belgian Fashion Brand of the Year’. Het lingeriemerk versloeg hiermee 23 andere Belgische topmerken in de race om het favoriete modemerk van België te worden.

Om alle trouwe fans en klanten die gestemd hebben te bedanken, lanceerde het lingeriemerk een originele ‘THANK YOU’ campagne. De campagne startte vorig weekend al met een mooi staaltje “ female empowerment” in Antwerpen: een heldhaftige bruid in Marie Jo lingerie deelde vanuit de lucht bijna 2000 bloemen met ‘Thank you’ kaartjes uit aan voorbijgangers. Het voorbije weekend kregen Marie Jo vrouwen nog meer liefde en dankbaarheid: in elk Belgisch Marie Jo verkooppunt werden ze getrakteerd op Belgische chocolade én de kans op het winnen van een jaarvoorraad Marie Jo lingerie. 1 lucky lady ging naar huis met het ‘Golden ticket’.

De dankbaarheid én de euforie over het winnen van de Belgian Fashion Award is groot bij Van de Velde. En successen mogen gevierd worden, zo vinden ze daar. “Een dergelijke award winnen doe je immers niet alleen. Zonder de steun en de stem van je fans, je klanten en je medewerkers sta je immers nergens,” zegt CEO Erwin Van Laethem. De Van de Velde medewerkers werden trouwens de dag na de award show al getrakteerd op taart.

Voor Van de Velde is deze Award een erkenning voor de kracht en wereldklasse van het lingeriemerk Marie Jo. Al sinds de oprichting van het merk in 1981 probeert het bedrijf met Marie Jo vrouwen te inspireren en te empoweren aan de hand van verleidelijke en verfijnde Belgische lingerie. Met de unieke combinatie van subtiele designs en de perfecte fit weet Marie Jo wereldwijd steeds meer vrouwen te overtuigen in de paskamer.

 “Dat we deze Award mee naar huis mogen nemen is een erkenning voor onze passie en hét bewijs dat we kunnen rekenen op een schare trouwe fans. De Marie Jo vrouwen zijn wel degelijk powervrouwen, die hun stem laten gelden”, zegt Lieve Vermeire, Brand Design Manager van Marie Jo.

Erwin van Laethem vult trots aan: “Resoluut kiezen voor wat je consument verlangt, met een product dat er fantastisch uitziet, maar tegelijk ook comfortabel zit en perfect past, het is een bewezen succesformule. Ik wil alle Marie Jo fans, de #everydayheroines, heel erg bedanken voor hun steun en draag deze Award dan ook op aan hen. Wij zijn dankbaar dat we hen iedere dag mogen ‘empoweren’ met onze lingerie”.

 #ikkoopbelgisch #belgianfashionawards2017 #everydayheroines

Marie Jo is Belgian Fashion Brand of the Year!