Marie Jo winter 2019: luxueus lingerie repertoire voor een intuïtieve winter

Marie Jo winter 2019: luxueus lingerie repertoire voor een intuïtieve winter

Marie Jo suggereert komende winter een spitante lingeriecollectie geïnspireerd op de podiumkunsten. Iconische persoonlijkheden als Margot Fonteyn, Meryl Streep, Kate Bush en Alice Coltrane bepalen het ritme van de collectie. Het Belgische lingerielabel brengt zo een ode aan alle actrices, danseressen, zangeressen en muzikanten die vol overgave hun dromen najagen. Ze fungeert als metafoor om alle vrouwen dag in, dag uit in beweging te brengen, hen te laten vertrouwen op hun intuïtie en aan te sporen om zelf de maat te slaan.

Marie Jo wil je deze winter in balans brengen met je eigen intuïtie. Met zijn nieuwe collectie reikt het Belgische lingerielabel je de juiste essentials aan om je eigen cadans te bepalen, jezelf te bevrijden en je eigen weg te gaan. Marie Jo wil zo vrouwen aanzetten om hun hart te volgen en hun eigen ambities na te streven ongeacht sociale codes. Anders gezegd, een oprechte hommage aan intuïtieve vrouwelijkheid.

Het Belgische label doet dat allereerst met de serie Sakura en integreert zo kracht en zuurstof, zo eigen aan Japanse tuinen, in haar nieuwe wintercollectie. Gestileerde kersenbloesems in wintermodus regeren deze set. Het Belgische atelier vormt het kloppende hart van Marie Jo en dat illustreert de Sakura serie met verve: het bloemendessin werd zodanig vormgegeven dat er op elke cup, ongeacht de maat, een perfect gebalanceerde bloementekening prijkt. Een subliem staaltje craftswomanship, zo eigen aan het Belgische huis. De zuivere kracht van Sakura, de Japanse bloesem bij uitstek, tegen een nachtblauwe achtergrond, zet de toon voor een sterke lingeriecollectie die je meteen meevoert op de elegante cadans van een podiumartiest.

De blikvanger in deze serie is de balconnetbeha met verticale naad. Rijkelijke Zwitserse broderie en gesofisticeerde Franse kant sieren in een glamoureuze tandem de cups. De broderie is van de hand van het gerenommeerde Zwitserse atelier Forster Rohner terwijl de kant een product is van de Franse luxefabrikant Sophie Hallette, sinds jaar en dag geroemd voor haar verfijnde kantdessins voor talrijke couturecollecties. Anders gezegd, Sakura injecteert een stevige dosis glamour in het leven van elke dag.

Bloemen staan deze winter symbool voor de inherente intuïtie als verborgen parel in elke vrouwelijke persoonlijkheid. Marie Jo verbeeldt de discrete kracht van de vrouwelijke intuïtie op ultraverfijnde wijze. Zo valt Alice op dankzij haar unieke bloemenprint. Deze serie geïnspireerd op jazzmuzikante Alice Coltrane alterneert vakkundig een florale broderie met een bloemenprint, afgewerkt met tule die datzelfde bloemenmotief stijlvol herhaalt. Het resultaat is een onweerstaanbare flower bomb die je nu al doet hunkeren naar de winter.

Alice gaat bovendien prat op een ongezien huzarenstukje van Europees vakmanschap. Voor de broderie verdiepte het designteam van Marie Jo zich in het rijke printarchief van Forster Rohner, een gereputeerd Zwitsers broderiespecialist. Het Belgische designteam combineerde vervolgens de vintage print met ultrafijne Zwitserse broderie. Het Sloveense Inplet drukte de revisited bloemenprint op hoogwaardige tule in exact hetzelfde kleurenpalet. Het geheel wordt afgewerkt met Franse leaverskant van Noyon voor een ultravrouwelijk resultaat.

Ook voor de geliefde Avero is er komende winter een glansrol weggelegd. Deze serie krijgt een warme update in hip flessengroen, een rijke diepgroene kleur. De allernieuwste Avero toont zich een opvallend passe-partout dat vrouwelijke elegantie en stijlvol comfort ademt. De set combineert voor de gelegenheid Belgisch vakmanschap van Liebaert met Zwitserse kwaliteit van Forster Rohner. Het resultaat? Een luxueuze set op maat, dankzij een weloverwogen combinatie van innoverende wafelstof en lieflijke bloemenbroderie, fijn afgewerkt met subtiele steentjes.

Marie Jo AW19 verleidt met intelligent ontworpen lingerie die elke vrouw toelaat haar ambities elke dag opnieuw op haar eigen ritme te volgen. Het is de conclusie van doorgedreven vrouwelijke expertise en diepgeworteld craftswomanship vertaald naar lingerie ‘to celebrate the everyday’. Steevast met éénzelfde doel: vrouwen elke dag opnieuw, altijd en overal te ondersteunen in hun keuzes, op een luxueuze en easygoing manier. Welke blikvanger belooft komende winter jouw favoriet te worden? Do you follow your intuition?

Klik hier voor meer beeldmateriaal van de AW19 collectie.

Klik hier voor de packshots van de AW19 collectie.

Julie Boulez PR Coordinator, Van de Velde
Over Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert elegante en perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! In de stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details, geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en ieder type borst flatteert. Van ingetogen tot uitgesproken, Marie Jo heeft altijd de perfecte match voor iedere situatie of stemming.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor elegante en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)