Marie Jo AW17 Bruidslingerie

Marie Jo AW17 Bruidslingerie

Flamboyante luxe verscholen achter subtiele bloemenkant

Niet alleen je trouwjurk hoort magnifiek te zijn, wat eronder schuilt is minstens even essentieel. Omdat we allemaal dromen van een onvergetelijke trouwdag, pakt Marie Jo ook deze winter uit met oogverblindend mooie trouwlingerie. Pearl verenigt als geen ander gracieuze klasse en sensuele vrouwelijkheid in eenzelfde set.

De trouwset in ultravrouwelijk boudoirroze oogt fris en verleidelijk onder elke bruidsjurk, te meer dankzij de sensuele combinatie van delicate kant en verfijnde broderie. Pearl verenigt jarenlange expertise en doorgedreven vakmanschap met übervrouwelijk maximalisme. Deze lingerieset toont een gevatte interpretatie van hedendaags maximalisme dankzij hypervrouwelijke snitten, op maat gemaakte materialen en weelderige luxedetails.

De luxeset gaat prat op Belgisch design en Europese ambacht. Tedere kant combineert subtiel een exquise bloemenprint met een zacht pareleffect. Zowel de innoverende snit als de unieke bloemenprint zijn van Belgische makelij. De Zwitserse broderie liet Marie Jo op maat maken en laat zich uitstekend vergezellen door de allerfijnste kant uit Calais.

De ravissante lingerieset wordt vervoegd door zinnenprikkelende accessoires zoals een kanten porte-jarretelle en een sensuele body afgewerkt met dentelle de Calais. Pearl belichaamt op intelligente wijze de signatuur van Marie Jo: opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. Een sereen manifest dat pure klasse uitademt.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)