Marie Jo AW17 Bruidslingerie

Marie Jo AW17 Bruidslingerie

Flamboyante luxe verscholen achter subtiele bloemenkant

Niet alleen je trouwjurk hoort magnifiek te zijn, wat eronder schuilt is minstens even essentieel. Omdat we allemaal dromen van een onvergetelijke trouwdag, pakt Marie Jo ook deze winter uit met oogverblindend mooie trouwlingerie. Pearl verenigt als geen ander gracieuze klasse en sensuele vrouwelijkheid in eenzelfde set.

De trouwset in ultravrouwelijk boudoirroze oogt fris en verleidelijk onder elke bruidsjurk, te meer dankzij de sensuele combinatie van delicate kant en verfijnde broderie. Pearl verenigt jarenlange expertise en doorgedreven vakmanschap met übervrouwelijk maximalisme. Deze lingerieset toont een gevatte interpretatie van hedendaags maximalisme dankzij hypervrouwelijke snitten, op maat gemaakte materialen en weelderige luxedetails.

De luxeset gaat prat op Belgisch design en Europese ambacht. Tedere kant combineert subtiel een exquise bloemenprint met een zacht pareleffect. Zowel de innoverende snit als de unieke bloemenprint zijn van Belgische makelij. De Zwitserse broderie liet Marie Jo op maat maken en laat zich uitstekend vergezellen door de allerfijnste kant uit Calais.

De ravissante lingerieset wordt vervoegd door zinnenprikkelende accessoires zoals een kanten porte-jarretelle en een sensuele body afgewerkt met dentelle de Calais. Pearl belichaamt op intelligente wijze de signatuur van Marie Jo: opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. Een sereen manifest dat pure klasse uitademt.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)