Marie Jo winter collectie 2016

Marie Jo laat deze winter de sensuele vrouw aan zet, onwrikbaar en tegelijk fijngevoelig. Het Belgische label straalt als geen ander de kracht van elegante vrouwelijkheid uit, zonder daarbij verfijnde klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. De winter volgens Marie Jo omarmt een Zwitsers berglandschap: rotsvast en delicaat tegelijk.

Verleidelijke hommage aan discerete glamour

Couture-invloeden zetten de toon dankzij een gesofisticeerd evenwicht tussen verrassende tinten en een gedoseerd patchwork van materialen en structuren. Chantillykant laat zich versterken door grafische details als plissé,broderie en bloemenmotieven. Glamour chic herleeft in een frisse uitvoering met fluweelzachte materialen, luxueuze kant en tedere accenten. Kokette kant maakt deze winter een doordacht statement dankzij evenwichtig gedoseerde structuren. Discrete luxe blijft immers voor altijd het handelsmerk van Marie Jo.

De nieuwe collectie dompelt je lingerielade onder in gracieuze wintertinten: poederkleuren als naturel wit, poederroze, champagne en ijsblauw laten zich combineren met flatterende tinten als grijstonen en koningsblauw terwijl burgundy en sienna voor een diepwarme toets zorgen.

Winter 2016-2017 ontketende een romantische revolutie op de catwalk.
Marie Jo vertaalt die romantische kijk naar een sprekende, florale interpretatie. Bloemen maken sinds jaar en dag deel uit van Marie Jo’s DNA. Het is de uitgelezen metafoor voor romantiek, teder en krachtig ineen. Bloemenprints, gebloemde kant en fleurige borduursels in hun meest royale varianten vieren hoogtij bij Marie Jo.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for loving and living’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)