Marie Jo winter collectie 2016

Vrijdag 1 juli 2016 — Marie Jo laat deze winter de sensuele vrouw aan zet, onwrikbaar en tegelijk fijngevoelig. Het Belgische label straalt als geen ander de kracht van elegante vrouwelijkheid uit, zonder daarbij verfijnde klasse of een perfecte pasvorm uit het oog te verliezen. De winter volgens Marie Jo omarmt een Zwitsers berglandschap: rotsvast en delicaat tegelijk.

Verleidelijke hommage aan discerete glamour

Couture-invloeden zetten de toon dankzij een gesofisticeerd evenwicht tussen verrassende tinten en een gedoseerd patchwork van materialen en structuren. Chantillykant laat zich versterken door grafische details als plissé,broderie en bloemenmotieven. Glamour chic herleeft in een frisse uitvoering met fluweelzachte materialen, luxueuze kant en tedere accenten. Kokette kant maakt deze winter een doordacht statement dankzij evenwichtig gedoseerde structuren. Discrete luxe blijft immers voor altijd het handelsmerk van Marie Jo.

De nieuwe collectie dompelt je lingerielade onder in gracieuze wintertinten: poederkleuren als naturel wit, poederroze, champagne en ijsblauw laten zich combineren met flatterende tinten als grijstonen en koningsblauw terwijl burgundy en sienna voor een diepwarme toets zorgen.

Winter 2016-2017 ontketende een romantische revolutie op de catwalk.
Marie Jo vertaalt die romantische kijk naar een sprekende, florale interpretatie. Bloemen maken sinds jaar en dag deel uit van Marie Jo’s DNA. Het is de uitgelezen metafoor voor romantiek, teder en krachtig ineen. Bloemenprints, gebloemde kant en fleurige borduursels in hun meest royale varianten vieren hoogtij bij Marie Jo.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for loving and living’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuw.

Marie Jo Angelina
Marie Jo Avero
Marie Jo Axelle
Marie Jo Axelle
Marie Jo Jane
Marie Jo Lily
Marie Jo Lily NAC
Marie Jo Natalie
Marie Jo Tilda