Marie Jo | My Invisible Force

MJO_Amalie.jpg

Bij Marie Jo vonden we het 40e jubileum van het merk het perfecte moment om met iets nieuws te komen, naast de nieuwe herfst-wintercollectie. De kern van Marie Jo zijn verrassende designs. We willen vrouwen verrassen met de materialen die we gebruiken en met onze perfecte pasvorm. Dus waarom niet verrassend zijn in de manier waarop we over ons merk praten? En zo werd een originele lingeriecampagne geboren: Marie Jo | My Invisible Force.

Het idee begon met het vragen van feedback aan onze consumenten en naar hen luisteren. We vragen vrouwen vaak hoe ze zich voelen in onze lingerie en hun antwoorden inspireerden ons om onze campagnebeelden vanuit een heel andere hoek te bekijken: wat zie en voel je als je Marie Jo draagt en je in de spiegel kijkt?

Een shortlist van de antwoorden van onze Marie Jo-klanten:

“Het geeft me een goed gevoel over mezelf en ik zie er zelfverzekerder uit als ik Marie Jo draag.”
“In Marie Jo voel ik me comfortabel en zelfverzekerd.”
“Mijn kleding zit beter. Misschien zien andere mensen het niet, maar ik zie het als ik in de spiegel kijk.”
“In dit setje heb ik het gevoel dat ik alles aankan; het is een soort powersuit onder mijn outfit.”
“In Marie Jo-lingerie voel ik me vrouwelijker, alsof deze me een onzichtbare kracht geeft.”

Luisteren naar vrouwen, hen echt begrijpen, en hun belangen altijd voorop stellen in onze designs, is wat ons Marie Jo maakt.

Dit is geen cliché lingeriecampagne. 

Er is geen lingeriemodel dat op een bed ligt en sensueel in de camera kijkt. In plaats daarvan zie je een zelfverzekerde vrouw, volledig (en modieus) gekleed, die naar haar spiegelbeeld kijkt en blij is met wat ze ziet. Deze campagnebeelden zijn bedoeld om vrouwen te verrassen en een glimlach van herkenning op hun gezicht te toveren. Want dit soort intieme situaties zijn voor alle vrouwen herkenbaar; even een snelle blik in de spiegel of een raam voordat we het huis verlaten, het kantoor ingaan of uit de auto stappen. 

De beelden leggen het gevoel vast dat het dragen van een Marie Jo-setje een vrouw geeft. Je ziet een volledig geklede vrouw die in de spiegel kijkt en zichzelf in lingerie ziet. Het is een intiem moment. Ze is alleen, probeert niemand anders te pleasen dan zichzelf. Ze is blij met wat ze ziet, zelfverzekerd en krachtig. Ze ziet en voelt het effect van haar Marie Jo-lingerie zowel op haar lichaam als op haar geest. Dit is haar ‘onzichtbare kracht’.

Het draait allemaal om de kracht van Marie Jo-lingerie op een manier die vrouwen herkennen. 

Voor de lancering van dit herfst-winterseizoen hebben we twee hoofdvisuals gemaakt van deze herkenbare situaties, waarin onze belangrijkste series Marie Jo Joy en Marie Jo Amalie te zien zijn. Twee lingeriesetjes die de essentie van het merk belichamen: verrassende designs, verfijnde all-over details en verschillende stijlen voor ieder type borsten. De Marie Jo Amalie longline is de ster van de serie. Met zijn moderne look en contrasterende print maakt hij deze serie de must-have van het seizoen.

 
 

Naast deze visuals zal Marie Jo ook een emotionele laag lanceren. In dit contenttype geven we het podium aan echte fans van Marie Jo-lingerie en laten we hen aan het woord over hun liefde voor lingerie en hoe ze zich voelen in lingerie. Deze korte video's zullen worden getoond in onze social media-campagne en zullen precies datgene benadrukken waar de hele campagne voor staat. Fashionstyliste Farah El Bastani zet de toon in onze eerste My Invisible Force-video, waarin ze uitlegt wat Marie Jo-lingerie voor haar betekent en waarom ze al sinds de aankoop van haar eerste lingeriesetjes, fan is van het merk. Haar ervaring met Marie Jo is precies waar My Invisible Force over gaat:

“Het dragen van matchende, goed passende lingerie geeft mij net dat beetje extra power en energie, zodat ik de drukke ochtenden maar ook mijn werk beter aankan.” - Farah El Bastani

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Marie Jo

Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert perfect passende lingerie en swimwear waarin vrouwen zich zelfverzekerd en empowered voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! Het effect van lingerie die goed zit en er fashionable uitziet is, merk je meteen: het is als jouw invisible force onder je kledij. In de juiste lingerie kan je de wereld aan. In de originele, stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details en verfijnde materialen geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en elk type borst flatteert. Van ingetogen lingerie-essentials tot uitgesproken eyecatchers, Marie Jo heeft de perfecte lingerie match voor elke mood en gelegenheid.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor tijdloze en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Contact

Van De Velde Lageweg 4 9260 Schellebelle (BE)

[email protected]

www.mariejo.com