Lingerie voor Valentijn: deze setjes passen bij jouw liefdestype

Is de liefde voor jou een verleidingsspel of ben je één brok onversneden passie in de slaapkamer? Speciaal voor Valentijn zochten lingeriemerken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda de mooiste lingeriesetjes uit voor jouw liefdestype.

Vurig en ongeremd

Jouw liefdestype: een en al overgave

Als jij verliefd bent ga je ervoor, zonder omwegen en voor de volle honderd procent. Je houdt ervan als je geliefde je verrast met een zelfbereid Valentijnsdiner, een romantisch weekend, of  - nog beter – een sexy lingeriesetje. Liefde staat voor jou gelijk aan ongeremde passie en vurig verlangen. Geen wonder dat je het liefst rode lingerie draagt op Valentijn, dé hoogdag van de liefde.

Jouw ideale lingeriesetje: Lauren in Valentine Red en Divine in Red

Pure passie in kersenrode kant, dat is Lauren. De balconnetbh geeft je een goddelijk decolleté en dat sexy zijden jurkje en die een super-de-luxe jarretelgordel zijn geknipt om Valentijn in te vieren. Cupmaatje meer? Dan straal je in de transparante allover kant van Divine in vurig rood. Supersexy en mét stevige steun.

 

Geraffineerd sexy

Jouw liefdestype: mysterieus

Degene die jou wil verleiden haalt maar beter alles uit de kast: een (anonieme) liefdesbrief, een romantisch diner bij kaarslicht op een originele locatie, of een zwoele tango d’amore met privéorkest. Jij geeft je hart namelijk niet aan de eerste de beste. De liefde is voor jou een mysterieus spel van verleiding en je wil veroveren en veroverd worden. Je voelt je dan ook op je mooist in geraffineerde, all black lingerie.

Jouw ideale lingeriesetjes: Black Lace

Stylish en sexy is helemaal jouw ding. Een spel van tonen en verhullen, teasen zonder dat het cheap oogt. Zoals de serie Black Lace met haar classy zwarte Leaverskant, check die transparante hotpants!

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)