Keep it simple, make it sexy: de Young and Daring collectie van Marie Jo

In eenvoud schuilt true sexiness

Bye bye tierlantijnerij, hello true sexiness. De nieuwe Young and Daring Marie Jo collectie valt op door haar eenvoud. Strakke lijnen en opvallende kleuren zetten een onmiskenbaar sexy look neer. Edgy zonder te bruskeren, gedurfd zonder te schreeuwen - net wat cool fashion lovers verwachten van hun favoriete set.

Wie heeft toeters en bellen nodig als je met eenvoud ook true sexiness bereikt? Van zwart-stelt-nooit-teleur over classy blue tot happy pink: je Invisible Force spreekt luid en duidelijk in een matching set uit de Young and Daring collectie.

 

Geometry made sexy: Jhana

Verleidelijk zwart of tijdloos wit? Een spannend spel van strakke lijnen op luxueuze tule en mesh, afgewerkt met een touch of gold: Jhana is een feest voor het oog én voor je lijf. Want zo sophisticated het ontwerp, zo comfortabel het gevoel.

Is de hartvorm je favoriete snit, dan zorgt Jhana deze keer voor een verrassing. Het liftende effect van de balconette met verticale naad tilt meteen ook je invisible force de hoogte in. Draag hem met de speciale luxeslip met hoge taille voor een nostalgische throwbacklook. Graag een kers op je taart? Werk je set dan af met onze übersexy jarretellegordel.

Eigenlijk is er niets hotter dan gewoon helemaal je zin doen: draag de Jhana body (dat rugdecolleté! Die details! De vorm!) als eye-catching top. Baggy pants en oversized blazer erbij en jouw look is àf.

 

Meer dan een blauwe basic: Jereme

Onmiskenbaar Marie Jo: de vertrouwde ruitjes van Avero vonden hun weg naar Jereme. In saffierblauw of parelwit is het stoere, speelse broertje van Avero klaar om de nieuwe all time favorite te worden van lingeriefans die houden van minimalisme met maximaal comfort.

Boyish én ultravrouwelijk: Jereme verenigt het beste van de twee werelden. Donkerblauw en wit zijn elk apart stevige klassiekers, maar tonen zich gecombineerd van hun pittigste kant. Draag bijvoorbeeld een witte Jereme onder het blauwe boxy Jereme T-shirt voor een sexy look die transparantie tot fashionkunst verheft.

Kortom: Jereme is de ideale go-to beha, zowel voor nieuwe Marie Jo’ers als voor longtime fans. De T-shirt bh met gladde cups, de full cup bh - zacht , luchtdoorlatend, heerlijk om te dragen - en de rioslip die niet aftekent: de Jereme collectie is Marie Jo comfort op haar best.

 

Word helemaal blij van Tom in Happy Pink

Moeten we je nog voorstellen aan Tom? Deze instant Marie Jo classic –die met de bolletjes op de bandjes – komt elk jaar terug in een trending kleur. Well, hallo, Happy Pink! En dat flashy oranje randje rond de Tom-bolletjes? That’s our kind of surprise!

De kleur volgt de trend, maar aan de vertrouwde Marie Jo fit veranderen we helemaal niets. Why would we? De combinatie van zomers glanzend roze met het iconische Marie Jo ontwerp maakt van Tom je summer-bff. Zeker in combinatie met een matching slip. Een ultra-comfortabele lingerieset in een kleur die Happy Pink heet? Daar worden wij instant happy van!

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Marie Jo

Marie Jo is het go-to lingerielabel voor echte lingerie lovers die houden van verrassende, on-trend designs met een comfy fit. 

Het effect van je favoriete Marie Jo lingerie voel je vanbinnen én zie je vanbuiten. Want Marie Jo lingerie die goed zit en bij je look en stijl past, is jouw invisible force.  Wat je plannen ook zijn, je Marie Jo lingerie geeft je een instant self-assurance boost!

In de Marie Jo collecties ontdek je shapes voor elk type borst. Van een sexy plunge tot een hippe bralette: je kiest uit vertrouwde of nieuwe, trendy snitten, die even goed zitten als ze eruit zien. Jouw ideale match is de shape die je het liefst draagt en past bij je outfit. Marie Jo lingerie always surprises, never disappoints.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Contact

Van De Velde Lageweg 4 9260 Schellebelle (BE)

press@vandevelde.eu

www.mariejo.com