Jewell, discrete luxe vervat in een feestelijke lingerieserie

Marie Jo zet de feestdagen in stijl in met de ultieme blikvanger, Jewell. Deze luxueuze lingerieset knipoogt verleidelijk naar een gracieus eindejaar. Geen overdadige opulentie, deze set verleidt met fijne details, gesofisticeerde Leaverskant en een zachte belijning.

 

‘Created for living and loving’, dat is het credo van Marie Jo. En die visie komt ook terug in dit pareltje. Jewell brengt in alle discretie een ode aan gedistingeerde, sensuele luxe. Een elegant juweel verweven in het lijnenspel vormt de rode draad in deze set. Dit grafische accent laat zich stijlvol combineren met hoogwaardige Leaverskant en details in Franse zijde.

 

Cosy luxe is meer dan ooit in opmars dit seizoen. Jewell onderstreept deze trend met een kanten triangelbeha maar evenzeer met knusse luxe-items. Zo telt de serie een ravissante top die hyperfijn is afgewerkt met kanten bovenstuk. Jewell speelt ook in op luxecomfort tijdens de feesten met een elegante slip dress en een bevallige kimono, beide in weelderige zijde, afgewerkt met kanten boord. 

 

Deze luxeset verenigt sensueel comfort, jarenlang vakmanschap en gracieuze elegantie in één serie. Anders gezegd, de ultieme cadeautip maar evenzeer een uitgelezen party essential. De serie is verkrijgbaar vanaf 1 december.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)