Jewell, discrete luxe vervat in een feestelijke lingerieserie

Marie Jo zet de feestdagen in stijl in met de ultieme blikvanger, Jewell. Deze luxueuze lingerieset knipoogt verleidelijk naar een gracieus eindejaar. Geen overdadige opulentie, deze set verleidt met fijne details, gesofisticeerde Leaverskant en een zachte belijning.

 

‘Created for living and loving’, dat is het credo van Marie Jo. En die visie komt ook terug in dit pareltje. Jewell brengt in alle discretie een ode aan gedistingeerde, sensuele luxe. Een elegant juweel verweven in het lijnenspel vormt de rode draad in deze set. Dit grafische accent laat zich stijlvol combineren met hoogwaardige Leaverskant en details in Franse zijde.

 

Cosy luxe is meer dan ooit in opmars dit seizoen. Jewell onderstreept deze trend met een kanten triangelbeha maar evenzeer met knusse luxe-items. Zo telt de serie een ravissante top die hyperfijn is afgewerkt met kanten bovenstuk. Jewell speelt ook in op luxecomfort tijdens de feesten met een elegante slip dress en een bevallige kimono, beide in weelderige zijde, afgewerkt met kanten boord. 

 

Deze luxeset verenigt sensueel comfort, jarenlang vakmanschap en gracieuze elegantie in één serie. Anders gezegd, de ultieme cadeautip maar evenzeer een uitgelezen party essential. De serie is verkrijgbaar vanaf 1 december.

 

Ga naar onze mediagalerij voor meer beeldmateriaal.

Over Marie Jo

Het Belgische label Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden. Sindsdien zijn designs die net zo geweldig voelen als ze eruit zien, haar signatuur. Met het principe ‘Celebrate the everyday’ richt Marie Jo zich tot iedere zelfbewuste vrouw die een krachtig en tegelijkertijd verfijnd statement wil maken met hoge kwaliteit lingerie die je draagt als ode aan jezelf. Marie Jo is ‘created for living and loving’, gemaakt om ieder aspect van de dag mee te omarmen, en biedt vrouwen de luxe van dagelijkse schoonheid. De schitterende lingerie wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Ieder ontwerp wordt dan ook tot perfectie getest door echte vrouwen in de eigen ateliers, het kloppende hart van Marie Jo. 

In 1997 werd Marie Jo aangevuld met Marie Jo L’Aventure, een meer minimalistische lingerie collectie die ultieme vrouwelijkheid combineert met een zuiver lijnenspel.

In 2018 breidde het label uit met Marie Jo Swimwear, een instant klassieke swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)