International Women’s Day: Marie Jo stelt everyday heroines in de kijker

Marie Jo SS18 brengt een ode aan de everyday heroines: sterke vrouwen die anderen inspireren, empoweren en in beweging brengen. Het lingerielabel neemt daarvoor een duik in de natuur, fijngevoelig en onverstoorbaar tegelijk. De gesofisticeerde kracht van een bloem staat symbool voor inspirerende everyday heroines.

Gestileerde bloemen, delicate bloesems en ranke twijgen regeren de collectie. De uitgesproken, zuivere vorm van bloemen symboliseert de diepgaande, pure kracht van de everyday heroines voor wie Marie Jo ontwerpt. ‘Created for living and loving’  is immers het credo van Marie Jo. Vanuit die visie richt Marie Jo zich tot elke zelfbewuste vrouw die een vrouwelijk en gracieus statement wil maken. De collectie stelt sterke persoonlijkheden op een pedestal, door hen de juiste essentials aan te reiken om elke dag opnieuw hun ambities en dromen waar te maken.

Marie Jo SS18 brengt een krachtige hommage aan ongerepte vrouwelijkheid, zonder ook maar één seconde die sublieme pasvormen uit het oog te verliezen. Het Belgische label loodst luxe voor elke dag de garderobe van elke gedreven vrouw in. Snitten ogen gesofisticeerd en tegelijk zeer puur. Ze fungeren als een letterlijke streling voor het oog en ondersteunen de ambities van elke vrouw.

Een zacht palet van vernieuwende pasteltinten gaat hand in hand met broeierige neo-kleuren als oranjerood en pompelmoes. Binnen dat tedere zomerpalet is er ook een glansrol weggelegd voor Oosterse bleektinten als natuur, oester en bloesemwit. Vernieuwende interpretaties van nude als café latte en patine werken de collectie af.

Marie Jo SS18 vat de essentie van lingerie samen voor everyday heroines. Comfortabele, innoverende coupes ogen tegelijk vrouwelijk en verfijnd. De lingeriecollectie streeft naar onmisbare essentials, oftewel essentiële startblokken van je garderobe, om je levenspad elke dag opnieuw te bewandelen zoals je het zelf voor ogen hebt.

De collectie staat synoniem voor opulente luxe die nooit schreeuwerig oogt en op elk moment verleidt. Het Belgische label integreert rust en zuurstof in de gevarieerde agenda van elke everyday heroine. Fijne bloemen symboliseren een zuivere zomer en suggereren een illusie van transparantie. Dat diafane gevoel vertaalt zich naar een gebalanceerde materiaalkeuze en subtiele details.

Italiaanse dentelle en Franse Leaverskant dagen elkaar uit in een elegant spel van exquise contrasten. Fijne kant met delicate bloemenmotieven krijgt stijlvol tegengewicht van Zwitsers borduurwerk. Een waaier aan geraffineerde structuren overheerst en ontwaart in een coulante kleurenwaaier. Die visuele verleiding verenigt Marie Jo met innoverend comfort en jarenlange knowhow. Het Belgische huis mikt op een doordachte collectie van krachtige eenvoud, op maat van elke gedreven vrouw, een collectie die voelt als een sensueel parfum op je huid. De uitgelezen collectie om die ene bijzondere vrouw te eren, met een lingerieset op maat van haar levensstijl en ambitie.

Over Marie Jo

Marie Jo ontketende in 1981 een revolutie in de lingeriewereld met haar vernieuwende, hoogwaardige Belgische signatuur: het Belgische label verenigt discrete luxe met innoverende designs. Zo richt het lingerielabel zich tot elke zelfbewuste vrouw die een verleidelijk maar verfijnd statement wil maken. Met als credo ‘Created for living and loving’ wil Marie Jo elke gedreven vrouw van vandaag inspireren met high-standard lingerie die de kracht van comfort en esthetiek combineert, elke dag opnieuwMarie Jo L’Aventure verleidt sinds 1997 de kosmopolitische vrouw met minimalistische lingerie die zich elke dag opnieuw laat combineren. De collectie verenigt discrete sensualiteit met een zuiver lijnenspel, het handelsmerk van het label.  

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (http://www.mariejo.com/nl/disc...). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: http://www.mariejo.com/nl/priv...

Marie Jo
Van De Velde
Lageweg 4
9260 Schellebelle (BE)